AKTUELNO

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je "da se istakao" u pobedi protiv Pari Sen Žermena od 3:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Real je sinoć na svom terenu pobedio Pari Sen Žermen sa 3:1. Gosti su poveli golom Adrijana Robioa, a zatim je dva gola postigao Ronaldo. Konačan rezultat postavio je Marselo u završnici utakmice.

Ronaldo je postigao 101 gol u Ligi šampiona i postao prvi fudbaler koji je postigao najmanje 100 pogodaka u najelitnijem evropskom takmičenju.

- Protiv Pari Sen Žermena sam se istakao, pomogao sam ekipi da pobedi tako što sam postigao dva gola, ali znamo da duel još nije završen - rekao je Ronaldo, preneli su britanski mediji.

Revanš je na programu 6. marta na Parku prinčeva u Parizu.

- Moramo da idemo na pobedu i u revanšu, da postignemo golove kako bismo smanjili pritisak i plasirali se u četvrtfinale - dodao je portugalski fudbaler.

Trener Reala Zinedin Zidan rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila.

- Zadovoljan sam igrom. Igrali smo do samog kraja. Ostvarili smo dobar rezultat i ekipa zaslužuje čestitke. Zaslužili smo pobedu. Sve je bilo dobro i svaki igrač je imao važnu ulogu. Moramo biti zadovoljni rezultatom protiv veoma dobre ekipe. Ponosni smo na ceo tim - naveo je Zidan.

#Cristiano Ronaldo

#FK Real Madrid

'