AKTUELNO

Fudbaler Atletiko Madrida Fernando Tores rekao je da neće nastaviti karijeru u Španiji, kada na kraju sezone napusti madridski klub.

Tores se vratio u Atletiko 2016. godine, a ove sezone nije u dobroj formi, u 35 utakmica postigao je osam golova, uglavnom ulazeći u igru sa rezervne klupe.

Bivši napadač Čelsija i Liverpula nije odbacio mogućnost prelaska u neki evropski klub, a mediji spekulišu da ima ponudu iz Kine.

- Nisam odlučio. Neću ostati u Španiji, a ne znam da li ću igrati u Evropi. Sve to brzo može da se promeni - rekao je Tores, preneo je danas Skaj.

Tores bi mogao da bude jedan od nekolicine ključnih igrača Atletika koji će napustiti klub ovog leta, pošto se pominju odlasci napadača Antoana Grizmana i golmana Jana Oblaka.

Tores je rekao da bi želeo da obojica ostanu, ali da klub mora da igra protiv najboljih evropskih ekipa kako bi imao šanse da zadrži svoje najveće zvezde.

- Ne znam da li želi da ostane, ne razgovaram sa njim o tome. Želeo bih da ostane. Grizman je i bez osvajanja trofeja bio treći u trci za Zlatnom loptom. Moraš da mu ponudiš mogućnost da ih osvaja. Atletiko mora da bude na nivou velikih klubova. Nisam video golmana kakav je Oblak, on je spektakularan. Sve ću uraditi da ostane, a ostaće ako klub ispuni njegove ambicije - naveo je Tores.

#FC Atletico Madrid

#Fernando Tores

#Španija

'