AKTUELNO

Rekla je da ne želi, ali se učinila dostupnom. Govorila mi je 'nemoj, nisam kao druge' i posle sam se izvinio. Nije se žalila da je bilo brutalno, žalila se da sam je prisilio, kaže Kristijano Ronaldo.

Kristijano Ronaldo je optužen za silovanje. Međutim fudbaler Juventusa i njegov agent odbacili su optužbe Ketrin Majorge koja tvrdi da je poznati sportista silovao u hotelu u kojem je radila kao hostesa, ali američka policija otvorila je istragu.

Amerikanci se ne šale sa tim stvarima, u Nevadi optužnica za silovanje ne zastareva, pa Ronaldu preti doživotni zatvor.

Foto: Instagram

Sad se javila i majka žene koja je optužila Ronalda.

- Moja kćerka nikad nije bila ista posle toga. Ona bi se svaki put slomila kad bi videla Ronalda na nekom od plakata - rekla je majka.

Ronaldo je, prema nekim izveštajima tvrdio kako je pristala na seks, ali u mejlovima koje je poslao njegov advokatski tim, priznaje kako mu je devojka rekla da prestane i nekoliko puta je rekla 'ne'.

Foto: Instagram

- Ležala je na boku. Nismo menjali poziciju 5 do 7 minuta. Rekla je da ne želi, ali se učinila dostupnom. Govorila mi je „nemoj, nisam kao druge“ i posle sam se izvinio. Nije se žalila da je bilo brutalno, žalila se da sam je prisilio. Ali nije spominjala da će otići u policiju - obrazložio je navodno fudbaler.

Iako je prihvatila 375.000 dolara sa računa na Britanskim Deevičanskim ostvrima u zamenu za ćutnju, Majorgea se ipak odlučila izaći u javnost s celom pričom.

Pročitajte još: NAJBOLJEM FUDBALERU SE NE PIŠE DOBRO! Otvorena istraga protiv Ronalda zbog optužbe za silovanje

- Novac sam iskoristila za svoje lečenje. Pa jesam li ja to trebala plaćati!? Silovao me - rekla je Ketrin.

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo

#Silovanje

'