AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su sa Liverpulom na "Enfildu" utakmicu trećeg kola Grupe C Lige šampiona.

Crvena zvezda je u Englesku otputovala bez povređenih standardnih prvotimaca Marka Marina i Aleksandra Rodića. Trener Vladan Milojević na poziciji levog beka, umesto Rodića, ukazao je poverenje Marku Gobeljiću, dok umesto Marina igra Slavoljub Srnić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković, Babić, Degenek, Gobeljić - Jovičić, Krstičić - Srnić Ebisilio, Ben - Boaći.

LIVERPUL: Alison Beker - Aleksander-Arnold, Lovren, Van Dajk, Robertson - Milner, Vajnaldum, Šaćiri - Salah, Firmino, Mane.

KRAJ - REZULTAT - 4:0!

90. minut - Borjan brani sjajan šut Staridža.

Foto: Tanjug AP

86. minut - Žuti karton i za Jovančića.

81. minut - ŠANSA ZA LIVERPUL! Borjan skida zicer Lalani.

77. minut - BORJAN ODBRANIO PENAL MANEU!

74. minut - "Požuteo" je i Jovičić.

69. minut - ŠANSA ZA ZVEZDU! Posle duplog pasa sa Boaćijem, Srnić je šutirao loše, a Ben je za malo zakasnio da loptu ubaci u gol.

55. minut - Žuti karton i za Krstičića.

54. minut - ŠANSA ZA LIVERPUL! Aleksander-Arnold pobegao je Zvezdinoj odbrani, ali je dubinsku loptu loše zahvatio, pa je Borjan odbranio.

Foto: Tanjug

51. minut - Gol! Liverpul - Zvezda - 3:0

45. minut - Liverpul - Crvena-zvezda 2:0 Šaćiri je asistirao Salahu, koji je desnom nogom gađao i pogodio bliži ugao Borjanovog gola.

43. minuta - Sjajna akcija Liverpula, Robertson je ostao sam na levoj strani, ali je loše šutirao.

32. minut - Odlična intervencija Borjana! Mane je spektakularno, petom poslao Salaha samog na golmana Zvezde, a onda je Borjan zablistao! Međutim, naknadno je ipak dosuđen ofsajd Egipćanina.

20. minut - LIVERPUL - CRVENA ZVEZDA 1:0 - Firmino dao gol!

17. minut - Ebisilio je izveo korner sa desne strane, Babić je uleteo na pet, šest metara, ali je loptu poslao visoko preko gola.

11. minut - BORJAN ZAUSTAVIO SALAHA! Egipćanin je izašao sam pred golmana Zvezde, koji je odlično intervenisao, ušao je u noge Salahu i uzeo loptu. Prilikom tog duela napadač Liverpula je zgazio Borjana, kome je ukazana pomoć.

10. minut - Prvi ozbiljniji napad domaćina, Firmino je bio u solidnoj poziciji i šutirao, ali je pogodio saigrača.

Foto: Tanjug AP

5. minut - Crveno-beli su hrabro počeli meč. Prekid sa 30-ak metara izveo je Ebisilio, ali su domaći igrači otklonili opasnost.

#fudbal

'