AKTUELNO

Astrolog Velimir Remić za Pink.rs otkriva kako će zvezde biti naklonjene našoj poznatoj folk pevačici u 2019. godini.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović rođena je u znaku vazdušnih Blizanaca sa podznakom u vodenoj i mističnoj Škorpiji, dok joj se Mesec u trenutku rođenja nalazio u znaku vatrenog Strelca.

- Reč je o veoma elokventnoj, radoznaloj i sposobnoj ženi koja nikada ne odustaje od realizacije zacrtanih ciljeva. Iza nje su veoma iritabilne godine u kojima se suočavala sa sobom i potisnutim strahovima. Ceca je sada spremna za fantastične promene koje će početi da joj se dešavaju od 2019. godine pa na dalje. Tranzitni Jupiter putovaće kroz njenu astrološku kuću finansija pa će pevačica zaraditi ogromne svote novca. Osim toga, objaviće album koji će biti potpuno drugačiji od svega što je do sada snimala. Bilo bi dobro da promeni ekipu kompozitora te da pruži šansu proverenim muzičkim stručnjacima sa kojima do sada nije sarađivala - savetuje popularni srpski astrolog.

Foto: Promo

Astrolog Ražnatovićevoj prognozira ljubavnu sreću u 2019. godini.

- Tranzitni Jupiter u Strelcu već je otpočeo aspekt konjunkcije sa kosmičkom tačkom na kojoj se nalazio Mesec u trenutku Cecinog rođenja. To znači da je ona ušla u veoma plodan period za ulazak u novu ljubavnu vezu koja treba da bude sakrivena od očiju javnosti. Postoji mogućnost da njeno srce osvoji muškarac koji je na neki način povezan sa inostranstvom, ali i Beogradom. Veoma je lep, negovan, moderan i izuzetno pristojan čovek. Zvezde poručuju da će 2019. biti jedna od najlepših za poznatu pevačicu koja će nizati velike uspehe i kojoj će sreća non stop kucati na vrata – kaže Remić i prognozira da će Svetlana Ražnatović sprovesti veliku čistku kroz polje prijatelja u 2019. godini.

Uslediće prekid druženja sa ženskim licima od kojih će se pevačica pristojno distancirati nakon što padnu maske sa lica lažnih prijatelja, zaključio je astrolog Velimir Remić i autor knjiga "Rađanje novog sveta", "Ruka spasa" i "Suze su blagoslov".

#Horoskop

'