AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde danas pripremile.

OVAN

Drugi vas vide kao da ste izgubljeni u prostoru i vremenu. Jeste pomalo haotični ali radite vrlo smislene stvari. Mislite na nekoga ko nije pored vas. Samo ne dozvolite da vas to rastuži. Ništa se specijalno neće desiti danas.

Foto: Printscreen Youtube

BIK

Foto: Printscreen Youtube

Danas imate originalne ideje za koje vam treba podrška prijatelja. Počnite da pripremate teren. Mnogi će se danas dvoumiti. Samo ne dozvolite da to drugi primete. Mada ste obično dobar glumac.

BLIZANCI

Odličan vam je dan za bilo koju vrstu partnerstva i konkretizaciju ranije postignutih dogovora. I u emotivnom delu ste nekako dominantni. Ako znate šta i koga želite - ovo je sjajan dan za vas. Zauzeti zajedno planiraju.

Foto: Printscreen Youtube

RAK

Foto: Printscreen Youtube

Naklonjeni su vam saradnici koji su po statusu ispod vašeg. Iskoristite stečeno iskustvo za projekte na kojima trenutno radite. Intenzivira se komunikacija sa osobom koja nije u vašoj blizini. Danas vam sledi prijatno iznenađenje.

LAV

Sklopom čudnih okolnosti, danas se vaše mišljenje uvažava više nego obično. Iskoristite tu autoritativnu energiju. Emotivni deo postaje interesantan a kod zauzetih može da se iskomplikuje.

Foto: Printscreen Youtube

DEVICA

Foto: Printscreen Youtube

Sjajan je dan onima koji se bave privatnim poslom. Svakako širite krug saradnika i pravite bitne kontakte. Emotivni deo vam trenutno nije toliko bitan jer se nalazite u dobrom periodu. Nekako šta god da zamislite - ostvari se.

VAGA

Nešto ili neko vas tera da se ubrzate. Od podneva vam je mnogo bolji bioritam i sve vam ide lakše. Zauzeti žele iz nekog razloga da izbegnu neki ozbiljan razgovor danas. Slobodni sa lakoćom komuniciraju sa suprotnim polom.

Foto: Printscreen Youtube

ŠKORPIJA

Foto: Printscreen Youtube

Sve radite u brzini i to ima čak odličnih efekata. Ne treba da vas brine šta drugi misle jer će se ispostaviti da ste vi upravu. Još uvek dosta radite i mislite o finansijama, tako da ljubav trpi. Kod zauzetih, voljena osoba može da negoduje zbog toga.

STRELAC

Danas možete da rešite neku papirologiju koja vas muči. Komunikacija sa šefovima vam ide lakše nego obično. U emotivnom delu su prisutni izvesni strahovi, naročito kod slobodnih. U večernjim satima možete privući nekoga interesantnog.

Foto: Printscreen Youtube

JARAC

Foto: Printscreen Youtube

Niste raspoloženi da se bavite svakodnevnim aktivnostima. Potrebno vam je osveženje koje će doći tokom sutrašnjeg dana. Jača potreba za dominacijom ili manipulacijom da biste dobili ono što želite. Veče je idealno za tako nešto.

VODOLIJA

Odličan vam je dan za komunikaciju sa ljudima iz drugih mesta i strancima. Nešto što ne zavisi od vas, kreće da se menja u vašu korist. Danas nekako mešate ljubav i prijateljstvo. Jednostavno osećate pad energije i emocija u isto vreme.

Foto: Printscreen Youtube

RIBE

Foto: Printscreen Youtube

Danas imate mogućnost da manipulišete šefovima ili osobama na položaju. Odličan početak honorarnih poslova i proširenja. Ovo je bitniji dan za zauzete. Nešto će se rešavati u vezi partnerove ili vaše matične porodice.

I. P.

#Budućnost

#Horoskop

#Ljubav

#Uspeh

#Zdravlje

#Zvezde

#zodijak

'