AKTUELNO

Astrolog Velimir Remić za portal Pink.rs otkriva šta nam donosi mlad Mesec u škorpiji.

Pojava mladog Meseca na nebu obično odslikava ciklus u kom je dobro krenuti sa životnim promenama, međutim nadolazeća lunacija u znaku opasne, mistične, izazovne i destruktivne Škorpije biće u negativnom aspektu opozicije sa retrogradnim Uranom u Biku.

Nije dobro vreme za nove početke!

Energiju usmerite na čišćenje života od svega što je loše i što vam stvara neprijatnosti. Stvari koje ne koristite sada treba da date ljudima u stanju potrebe. Izbegavajte selidbu, renoviranje porodičnog gnezda i rušenje zidova, popravke ili čačkanje pokvarenih uređaja.

Mlad Mesec u Škorpiji desiće se 28. oktobra u 04:40 časova po srednjeevropskom vremenu i posebno će ga osetiti lica u znaku ili podznaku Škorpije, Bika, Lava i Vodolije kao i su po svojoj prirodi preosetljivi na mesečeve mene. Ovo su dani pojačanih troškova pa izbegavajte velike kupovine i rasipanje para.

Nije dobro vreme da se kupuju nekretnine, placevi niti da se dižu krediti, zajmovi, a posebno vas upozoravam da nikome ne budete žirant u danima koji su pred nama.

Sa dolaskom lunacije u Škorpiji, biće mnogo neprijatnih scena u vezama i brakovima pa nije isključeno nasilje nad ženama. Budite maksimalno oprezni u saobraćaju, izbegavajte brzu vožnju posebno na saobraćajnicama blizu velikih reka.

Dispozitor ovog mladog Meseca je Mars koji je u vrlo opasnom kvadratu sa Saturnom u Jarcu pa će se na globalu dešavati brojne nepogode u vidu poplava, zemljotresa, olujnih udara vetra praćenih grmljavinom, aeskalacija sukoba je moguća na granici Sirije i Turske, Izraela i Palestina.

Sve zemlje u kojima su muslimani većina, biće ugrožene u naredom periodu.

Nažalost, biće suicidnih pojava zbog finansijskih problema, pa se nađite pri ruci svima koji su u nevolji, a posebno duševnim bolesnicima i kockarima.

Ako ste vi ili neko vama blizak u nevolji, na raspolaganju vam je nacionalna SOS linija za pomoć suicidnim osobama 011 7777 000. Sa druge strane žice na raspolaganju su vam psihijatri, psiholozi i socijalni radnici.

U vreme mladog Meseca otvorite dušu stručnim licima ili svom duhovniku. Nemojte gutati emocije i sakrivati probleme. Poveravanje drugima je prvi korak ka oslobađanju duđe od stresa, haosa i lavirinita iz kog čovek ne vidi izlaz.

Izbegavajte putovanja avionom i vozom. Klonite se mesta gde će biti velika masa ljudi. Širom sveta u mogući teroristički napadi iza kojih će stajati radikalni islamisti.

Azija, Bliski Istok i Balkan su ugroženi od zemljotresa, a posebno Kina, Japan, Indonezija, Turska, Iran Grčka, Severna Makedonija, Albanija. Mogouće su i vulkanske erupcije širom meridijana.

Foto: Promo.

Astrolog Velimir Remić

#Horoskop

'