AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Uradite nešto što u vama budi strast i dobro raspoloženje. Ne budite obeshrabreni ako za to nemate podršku od onih od kojih je očekujete. Motivaciju ćete najlakše pronaći u malim stvarima. Emotivni razgovor sa partnerom bi mogao da vam natera suze na oči. Verovatno ćete saznati da prema vama gaji zaista najdublja osećanja.

BIK

Foto: Pixabay.com

Srećne okolnosti u kojima će se naći član porodice ženskog pola, učiniće vas veoma ponosnim. Nađite vremena da izrazite vaše mišljenje i pohvale. Vaši lični projekti, pogotovo oni koji uključuju druge ljude, bi danas mogli da naiđu na izvesne prepreke. Najbitnije je da ne očajavate i da po svaku cenu zadržite kontrolu. Fokusirajte se na rešenje.

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Spremni ste da saslušate tuđe mišljenje, i ne samo danas, vi ste generalno osoba koja voli da širi vidike. Energija planeta vas podstiče da učestvujete u zanimljivim razgovorima u kojima rađe učestvujete kao slušalac, a ne kao aktivni sagovornik. Ne bi bilo loše da ovaj dan iskoristite u planiranju romantičnog vikenda sa voljenom osobom.

RAK

Foto: Pixabay.com

Razgovori i putovanja su vam danas u prvom planu. Najverovatnije ćete dobiti poziv za stručno usavršavanje vezano za posao kojim se trenutno bavite. Što se emotivnog života tiče, shvatićete da sa voljenom osobom imate mnogo toga zajedničkog. Hemija između vas je evidentna; izdvojte malo vremena da se sklonite od svih i na miru podelite nežnosti.

LAV

Foto: Pixabay.com

Razmišljate o porodici i obećanjima koje ste im dali. Danas je krajnje vreme da ih ispunite. Ne dozvolite da vas iznenadne obaveze u tome ometu. Data reč je data reč, u protivnom, rizikujete da se neko razočara u vas. Potrudite se da saslušate šta jedan prijatelj ima da vam kaže. U pitanju je nešto vezano za selidbu.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Danas ćete biti prilično strastveni. Na vašu žalost, potrebno je još mnogo toga da uradite da aktuelnu romansu dovedete na željeni nivo. Danas vas takođe očekuje i mnogo posla vezanog za papirologiju. Nećete u tome naročito uživati, ali ćete biti zadovoljni činjenicom što ćete mnogo toga postići u jednom danu.

VAGA

Foto: Pixabay.com

Iako sebe smatrate racionalnom osobom, vaša intuicija danas dolazi do punog izražaja. Nemojte da je ignorišete. Dajte sebi jedan dan da poverujete da imate sposobnost da predosetite budućnost. Nema ništa loše u tome, čak biste mogli i da se zainteresujete za okultno, astlologiju i tumačenje snova, zašto da ne?

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Smatrate sebe za prilično racionalnu osobu. Jedan slučajan susret bi mogao da vam "pomuti pamet" i da zaboravite na stvarnost. Danas zaista postoji šansa da se konačno zaljubite! Ne odbijajte poziv za zabavu, odmor vam je preko potreban, a sva je prilika da ćete tamo upoznati tu pravu osobu.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Ovo neće biti običan dan za vas. Predstoji vam mnogo uzbuđenja, a malo sna. Ne dozvolite da vam vreme uzalud prolazi - od samog jutra krenite u akciju. Mnoge mogućnosti samo čekaju na vas. Neke stvari iz prošlosti treba da ostavite po strani i da se fokusirate na budućnost. Na poslovnom planu, dobićete pomoć tamo gde ste je najmanje očekivali.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Danas je veoma bitno da budete racionalni i trezveni i to tokom celog dana. Ovog dana biste mogli da napravite neke temelje za budućnost. Iskoristite vreme na najbolji mogući način, razmišljajući o budućim uspesima. Nekih stvari bi bilo poželjno da se odreknete. Ispočetka će vam ići teško, ali budite uporni jer se uspeh ne dešava preko noći.

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Oslonite se na vašu izraženu intuiciju. Neke stvari u vašem okruženju ne treba da ignorišete. Ako ste do sada nastojali da se ne mešate u odnose izvesnih bliskih ljudi u vašem okruženju, sada je vreme da to učinite. Pre nego što se u bilo šta opustite, još jednom razmotrite sve opcije. Budite spremni na činjenicu da može doći do otuđenja između vas i nekog ko vam mnogo znači.

RIBE

Foto: Pixabay.com

Veoma je bitno da danas pokažete poštovanje prema vašim pretpostavljenima. Mnogo toga možete da naučite ako budete pažljiv slušalac. Brzopletost i nepromišljenost može da vas dovede u neprilike. Ne srljajte u neke situacije zbog kojih bi kasnije mogli da zažalite. Proverite sve činjenice pre nego što donesete konačne zaključke.

#Horoskop

'