AKTUELNO

Tri horoskopska znaka neće imati sreće ove decembarske nedelje horoskop.

Astrologija je sastavljena od brojnih ciklusa i nekada može da vam se učini da se vrtite u krug.Srećom u zodijaku je sve privremeno, pa imajte to na umu kada vam kažemo da će nedelja koja je počela sa 16. decembrom biti najgora za tri horoskopska znaka: Blizance, Raka i Vagu.

BLIZANCI

Udahnite duboko Blizanci jer ćete ove nedelje morati da se suočite s nekim važnim odlukama. Pripremate se za svetlu i dobru budućnost, ali na ovaj put ne možete da ponesete sve iz prošlosti. Već dobro znate da ste perasli dosadašnje veze. Iako osećate odgovornost prema sećanjima, vaša lojalnost prema sebi samom treba da bude jača od bilo čega. Prošlost ostavite tamo gde joj je mesto jer će se desiti nešto mnogo bolje, a za to treba da obezbedite prostor.

RAK

Pripremate srce za veliku ljubav i zato ste sada jako osetljivi. Upravo ovaj osećaj neće dati očekivani rezultat. Ove nedelje ćete se osetiti emotivno destabilizovano i moraćete da se oslonite na svoj racio. Možda ćete se osetiti izdano i da je obećanje koje vam je neko dao prekršeno, ali je jako važno da to prepoznate. Na kraju dana, najvažnije je da ste sami sebi najbolji prijatelj. Srećom, vi ste dovoljno hrabi da se nosite sa teškim situacijama. Ovakve stvari vam samo dokazuju da imate snagu za koju ste i sami znali da leži u vama.

VAGA

Ukoliko se osećate kao da biste otkazali sve dogovore, skinuli šminku i sakrili se od celog sveta znajte da u tome nema ničeg pogrešnog i da je sasvim uredu da se malo izolujete. Nikoga nije briga da li idete na žurku i svet se neće raspasti ako vas nema. Umesto toga, fokusirajte se na vaš unutrašnji život. Preuredite vaš životni prostor, raspremite stan, uživajte u kulinarskim veštinama ili pogledajte film sa ukućanima. Udaljite se od društva na neko vreme ako će vam to prijati. Pravi uspeh se ostvaruje kada imate zdravu bazu. Poradite na toj bazi i osvežite svoj um, telo i dušu.

#2019.

#Decembar

#Horoskop

'