AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Trenutni položaj planeta vam daje stabilnost kada je vaša veza u pitanju. Tu možda nema previše strasti, snažnih ljubavnih scena i reči o besmrtnoj i beskarajnoj ljubavi, ali ono što imate je dubok i stvaran odnos koji obećava sigurnost i sreću na duže staze. Naučite da uživate u tome.

BIK

Foto: Pixabay.com

Vi volite da se osećate sigurno u vezi u kojoj ste, a zvazde vam danas donose upravo to. Ne volite odnose u kojima se konstantno osećate kao na iglama i u kojima ne znate šta će se dogoditi već sledećeg momenta. Uživajte u sigurnosti koju imate.

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Trenutni položaj zvezda vam donosi mir i harmoniju kada je vaša veza u pitanju. Tajna uspeha danas leži u tome da razgovarate o tome šta biste mogli da radite zajedno i kako da uživate u tome. Zajedničko vreme provedeno u prirodi ili negde van grada će vašu vezu podići na jedan novi, viši nivo.

RAK

Foto: Pixabay.com

Zvezda će vam danas doneti mogućnost da ispoljite neki lep gest prema osobi do koje vam je veoma stalo. Neće biti u pitanju ni lepe reči ni skup poklon, već neko dobro delo koje će vaš predmet obožavanja zaista oboriti s nogu. Nakon toga, očekuje vas ostvarenje svih snova.

LAV

Foto: Pixabay.com

Zvazde vam danas donose mogućnost ostvarenja svih snova kada se radi o nekoj osobi koja vam se dopada već neko vreme. Kakav god korak preuzeli, rezultati će biti veoma pozitivni, jer ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog i da ste na istim talasnim dužinama. Nemojte gubiti samopouzdanje.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Danas vam zvezde ne donose previše strasti, ali ako idete na sastanak sve će proći u najboljem redu. Verovatno nećete pasti u nesvest od ljubavi niti uzleteti u oblake, ali ćete prizemljeno pristupiti celoj situaciji, što i nije tako loše. Često se prava ljubav rodi baš u ovakvim situacijama. Budite strpljivi.

VAGA

Foto: Pixabay.com

Zvezde vam danas donose harmoniju koja će pobiti svu tenziju koju ste osećali u poslednje vreme u svom ljubavnom životu. Iskoristite ove okolnosti i pokažite ljubav svom pratneru tako što ćete ga izmasirati aromatičnim uljem, skuvati lep ručak ili kupiti neku sitnicu. Osoba koju volite će biti oduševljena.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Kao što je svakoj reci potrebno korito u kom teče, tako je isto i vama potreban odnos koji se bazira na dubini, čvrstini i sigurnosti. Trenutni položaj planeta vam donosi upravo sigurnost za kojom vi tragate. Osoba koja vam se dopada ne odustaje lako i nije neko ko se povuče ispred prve prepreke. Upravo to je vama potrebno.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Trenutni položaj planeta ne donosi naročita uzbuđenja kada je ljubav u pitanju, ali vam svakako donosi pogodnosti. Vreme je da se bazirate na praktične stvari u vašoj vezi koje stoje na čekanju već duže vreme. Razgovarajte sa partnerom o toma kako biste mogli unaprediti vaš trenutni odnos. Bićete inspirativni i uspešni u svemu što naumite.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Vi niste uopšte naivni. Trenutno vam je potreban novac i nastojite da sav svoj šarm i ljubav usmerite ka onome ko to može da vam priušti. Planete vam savetuju da ne budete ograničeni i plitki. Zađite malo u suštinu. Shvatićete da postoje i mnogo značajnije stvari od novca.

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Nebeski položaj vam donosi mogućnost ostvarenja svih snova. Ako ste mislili da organizujete zabavu za osobu koja vam se dopada ili je pozovete na večeru, učinite da se ona oseća posebno i da joj bude udobno i prijatno. Definitivno neće moći da odoli vašem šarmu. Iskoristite ga!

RIBE

Foto: Pixabay.com,

Danas će oko vas vladati posebna harmonija i bićete vrlo smireni i prizemljeni. To će uticati da jasno sagledate okolnosti trenutne veze i popravite sve ono što ne štima. I vi i vaša voljena osoba treba da istražite sebe i ono što želite zaista. Budite ono što jeste i znajte da ćete jedino tako biti zaista prihvaćeni i voljeni.

#Budućnost

#Horoskop

#Zvezde

#zodijak

'