AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Iznenađivaćete ljude u svom okruženju svojim idejama ili nekim reakcijama - uglavnom pozitivno. Imate originalne ideje. Zauzmite se za nekoga iz svog okruženja jer će se naći u nekoj neprijatnoj situaciji. Partner vas podržava u odlukama, a sledi vam i prijatno iznenadjenje u večernjim satima.

Foto: Printscreen Youtube

BIK

Pokušavate da isplanirate do kraja ovu nedelju, ali biće tu pozitivnijih stvari nego što očekujete, tako da će vaši planovi biti relativni. Razmislite od koga bi mogla da dodje očekivana pomoć. Verovatno je to osoba na položaju suprotnog pola. Radite na podizanju imuniteta, a žuti tonovi će vam prijati.

Foto: Printscreen Youtube

BLIZANCI

Imaćete nekih neplaniranih troškova ili ćete dati neku pozajmicu. Ne opterećuju vas toliko finansije, koliko neki porodični ili emotivni odnosi. Bićete promenljivog raspoloženja tako da se ne savetuju nagle promene i donošenje bitnih odluka danas. Neke vama bitne informacije tek trebaju da dođu.

Foto: Printscreen Youtube

RAK

Okrućenje će pokušavati da vas motiviše i pokrene, a vi bi ste samo da malo budete sami. Pokažete to ljudima sa kojima kontaktirate i razumeće vas. Priča sa samim sobom ipak neće doneti neka bitna razrešenja danas, ali će vam prijati. Savet je da protražite sagovornika jer se to može pretvoriti u produktivan razgovor.

Foto: Printscreen Youtube

LAV

Danas će vam biti naporan dan jer razmišljate o nekim razočarenjima iz prošlosti. Ne dajte da vam te misli pokvare ipak prijatene trenutke kojih će biti. Ne odlažite obaveze i dajte podršku starijem članu porodice ili prijatelju. Crveni tonovi će vam dati potreban balans i pokretačku snagu.

Foto: Printscreen Youtube

DEVICA

Ovo će biti uzbudljiv dan za vas. Osećate se izuzetno lepo i učinićete sve da se i drugi u vašem društvu osećaju isto. Danas bi ste mogli da dobijete neki novac koji vam neko duguje ili ćete dobiti neki manji poklon. Uživaćete u pažnji drugih, a na vama je da se opustite i maštate.

Foto: Printscreen Youtube

VAGA

Protekli period vam je bio nekako naporan i niste imali vremena za ljude do kojih vam je stalo, i zato ćete ovaj dan posvetiti upravo njima. Bićete u prijatnom društvu, a i pomoćićete nekome da ostvari jedan kontakt. Budite oprezni u saobraćaju, naročito u blizini radnog mesta.

Foto: Printscreen Youtube

ŠKORPIJA

Dan će biti pun iznenađenja, što prijatnih, što neprijatnih. Savet je da ne pravite neke čvrste dogovore za danas i nemojte suviše razmišljati o očekivanjima drugih. Ipak ćete na kraju izvući neke pozitivne zaključke i stavove iz današnjih dešavanja. Nemate razloga da sumnjate u sebe.

Foto: Printscreen Youtube

SRELAC

Spajaćete ljude i pozitivno zračiti. Mada u jednom trenutku možete da precenite svoje mogućnosti, jer će vam neko tražiti savet za problem od bitnog značaja i za vas. Setite se nekih svojih proteklih iskustava i reagujte u skladu sa njima. Trudite se da pojednostavite stvari, kako sebi tako i drugima.

Foto: Printscreen Youtube

JARAC

Uspećete da realizujete neke svoje planove, a ako se tiču novca ili nekog finansiranja, budite sigurni u uspeh. Popodne su mogući spontani susreti sa osobama iz drugih gradova i prijatni razgovori koje ćete voditi na različite teme. Imaćete dosta ideja koje bi ste trebali da zapišete, iskoristićete ih kasnije.

Foto: Printscreen Youtube

VODOLIJA

Provešćete zanimljiv dan u kome će vam raspoloženje biti na zavidnom nivou. Duhovitošću i šarmom ćete praviti prijatnu atmosferu. Popodne odputujte negde na poziv prijatelja i nećete se pokajati. Imate sjajnih mogućnosti za neko novo poznanstvo sa osobom rođenom u nekom zemljanom znaku.

Foto: Printscreen Youtube

RIBE

Puni ste energije koju nećete znati kreativno da iskoristite, pa vam to može stvoriti nervozu, uprkos tome što se ništa loše neće desiti. Rešili ste da uradite nešto, ali to je neizvodljivo bez pomoći sa strane. U koliko ne dobijete to što tražite, mogli bi ste da povredite neku vam dragu osobu.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Promo

#Dan

#Horoskop

'