AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Ako volite rizike i zazove, danas ćete uživati u astralnoj konfiguraciji. Ako ako ste neko ko radije bira mirnu luku, sigurnost i izvesnost, postavite granice i povuicite se. Ovaj dan je pun uzbuđenja. Nađite najbolji način da se izborite sa njim. Neko specijala osoba ukoro dolazi na vaš put.

BIK

Foto: Pixabay.com

Neko u vašoj neposrednoj okolini nije najsrećniji zbog vaših uspeha na ljubavnom planu. Moguće je da govori neke neistine o vama, kako bi narušio vaš kredibilitet kod vama značajnih ljudi. Nastojte da što pre otkrijete o kome se tačno radi i da tu osobu jednom za svagda uklonite iz vaše blizine. Što pre, tim bolje.

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Danas nailazite na izvestan problem u vašem partnerskom odnosu koji svakako želite da razrešite uz pomoć voljene osobe. Moguće je da je potrebno da neko od vas dvoje promeni nešto u ponašanju. Raspoloženi ste da to učinite, jer znate da je za opšte dobro. Ako ste još uvek singl, danas ćete intenzivno razmišljati o stabilnoj vezi.

RAK

Foto: Pixabay.com

Ako još uvek tragate za ljubavlju, trenutno niste zadovoljni izborom potencijalnih partnera. Potrebno vam je još malo strpljenja i optimizma. Oni koji su u vezi bi mogli da se odluče na zajednički život. Pokušajte da pametno organizujete svoj privatni život, ali najbolje pustite neka sve ide svojim tokom i nemojte se bez potrebe opterećivati. Zadržite vedar duh i pozitivno raspoloženje.

LAV

Foto: Pixabay.com

Ovog dana osećate potrebu da se odvojite od voljenog bića i razmišljate o vašem emotivnom odnosu. Trenutna veza vas pomalo opterećuje i "guši". Zabrinuti ste zbog neizvesne budućnosti i zbog toga što u partneru ne vidite nikakvu podršku. Ne bi bilo loše da manje krivite partnera, a više radite na svom unutrašnjem miru.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Ako želite da izbegnete da vas danas pogodi Kupidonova strelica, moraćete da se prikrijete. Možda ćete morati da se suočite a nekim ko je bio u poteri za vama u prošlosti. Nemojte da vas to previše uznemiri. Neki ljudi nikad ne odustaju. Važno je da vi budete jaki i stabilni.

VAGA

Foto: Pixabay.com

Ništa ne može u vama ubiti strast kao preveliko izražavanje emocija i nedostatak slobode. Danas bi vam se upravo moglo to dogoditi ako ne budete napravili malu distancu kada je odnos sa partnerom u pitanju. Slobodno mu recite da vam je potrebno malo prostora samo za sebe, u tome nema ništa loše.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.comHoroskop, škorpija

Ovo je poseban dan za vas kada je ljubav u pitanju. Ako ste u vezi, vi i vaš partner ćete doživeti pregršt nezaboravnih momenata. Ako ste, sa druge strane slobodni, danas biste mogli upoznati nekoga zbog koga će vam srce i zaigrati kao ludo. Sve što treba da uradite je da uživate.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Situacija koja se vama događa u ljubavi će danas biti izuzetno čudna, ali ne tako pozitivna kao što će vam delovati. Na lampici će se upaliti crveno svetlo. Vodite računa. Zvezde vam šalju upozorenje. Ako ga ne poslušate, moglo bi vam se dogoditi da se očajnički zaljubite u nekoga u koga ne biste smeli.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Danas ćete verovatno imati mogućnost da probudite odnose sa svojim partnerom. To međutim zahteva da produbite i svoje obaveze prema njemu. To nije jednostavno kao što zvuči, ali je sa druge strane vrlo lepo. Žrtvovanje koje ćete napraviti, doneće vam niz prelepih trenutaka za pamćenje.

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Danas bi vaša kancelarija ili radno mesto moglo biti mesto romantičnog susreta. Vrlo je moguće da će vam se pred očima pojaviti interesantna osoba koja će probuditi vašu pažnju. Ako budete dobili poziv za večeru, šetnju ili bilo kakvu drugu vrstu druženja, nemojte odbiti. Na pomolu je nova romansa.

RIBE

Foto: Pixabay.com

Današnja astralna kofiguracija će vaš ljubavni život danas učiniti izuzetnim. Otkrićete da je neki prijatelj, za koga niste verovali, potajno zaljubljen u vas. To će i u vama probuditi nove emocije i vrlo moguće je da se dogodi nova romansa. Prepustite se slobodno, ovo bi mogla biti velika prekretnica za vas.

#Horoskop