AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezdne pripreme za danas.

OVAN

Najbolji savet za vas kada je ljubav u pitanju je da obuzdate vaš temperament i čuvate se naglih reakcija. U protivnom, potrošićete mnogo vremena, ali i energije da izgladite situaciju. Osećanja su vam danas, ali i ovih dana izuzetno intenzivna i najvažnije je da izbegavate konfliktne situacije. Posvetite se nekim hobijima ili nađite drugi način da kanališete visak energije.

Foto: Pixabay.com

BIK

Na ljubavnom planu očekuju vas manji problemi, ali je vaš ljubavni život, generalno, sada mnogo mirniji. Do opšteg poboljšanja je došlo jer ste radili na toleranciji i kompromisima. Uz vaše lično zalaganje, ali i trud partnera, ostvarujete željenu stabilnost u vezi. Ukoliko ste još uvek singl, moguće je da će se neko interesantan pojaviti na vašem radnom mestu.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Rad na sebi i postignute promene u pozitivnom smeru kada je vaša ličnost u pitanju, odražavaju se i na polje ljubavi. Ako ste u vezi, danas vas očekuje mnogo zabave i slatkih ludosti sa partnerom. Ako još uvek tragate za voljenim bićem, moguće je da ćete povući neke radikalne poteze. Sastanci koji će se odigrati u narednim danima obogatiće vam život.

Foto: Pixabay.com

RAK

Ulažete mnogo napora da poboljšate vaš ljubavni život. Jedan sustret sa osobom koja vas je od nedavno zaintrigirala unnosi optimizam u vaš život, ali i nervozu. Samci bi mogli započeti novu vezu ili unaprediti prijateljstvo u ozbiljnu vezu. Mnoge stvari su vam moguće ovog dana, ako ste spremni da rizikujete. Imajte vere u sebe!

Foto: Pixabay.com

LAV

U prethodnom periodu ste imali velike preokrete u ljubavnom životu. Ovaj dan donosi smirenje i stabilizaciju emocija. Ako ste trenutno u vezi, u partneru imate punu podršku i pravog prijatelja. Čuvajte se promena u ponašanju, naročito u pravcu prenaglašenog samopouzdanja. Na vreme razmislite o eventualnim posledicama po vašu vezu.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Burne reakcije, promene raspoloženja i nepromišljenost vas danas mogu skupo koštati. Malo koji pripadnik ovog horoskopskog znaka je za to zaista spreman. Ako ste sami, otkrićete nove mogućnosti zavođenja, a nije isključeno da će vas privući neko ko nema ništa zajedničko sa vašim prethodnim ljubavima. Jedan zanimljiv susret očekujte na kraju dana.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Ako do sada smatrate da i niste bili naročito uspešni na polju ljubavi, ne dozvolite da vas to obeshrabri. Imate snažnu potrebu da učinite nešto pozitivno za vaš ljubavni život. Čak i ako imate stabilnu vezu, možete da očekujete promene koje će se ticati i vašeg partnera. Ovog dana, pokušajte i da nađete vremena za neke bliske prijatelje.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Vi ste naprosto danas neodoljivi suprotnom polu! Privlačite svačiju pažnju, jer emitujete pozitivnu energiju koja je rezultat zadovoljstva vlastitim životom. Ako ste u vezi, mogući su manji nesporazumi sa partnerom, a tiču se finansija. Najvažnije je da ne zaboravite da ne treba pridavati veliku važnost materijalnim stvarima. Komunikacija i kompromis su ključne reči za vas.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Ljubav vam je izuzetno važna. Ako ste sami, danas ćete biti u stalnom iskušenju da zavodite nekoga. Bez obzira na to da li ste muškarac ili pripadnica lepšeg pola, vas kao da ne drži mesto. Pa ipak, vaš status slobodnjaka bi se uskoro mogao promeniti. Ako ste u stalnoj vezi, danas nalazite zajednički jezik s partnerom. Igrajte na iskrenost.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Ako ste u dužoj vezi i prolazite kroz turbulentan period, stabilnost se danas konačno vraća u vaš partnerski odnos. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su još uvek sami, sa nostalgijom bi mogli da gledaju na prethodne veze, pogotovo oni koji su skloni idealizaciji ljubavi. Najbitnije je da se oduprete tužnim osećanjima i da se fokusirate na budućnost.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Kad je reč o porodici, ovo je izuzetno radostan dan za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka, a naročito za one koji su u braku. Bićete mnogo posvećeni deci, a to vam je, generalno i najvažnije. Ukoliko još uvek niste pronašli svoju srodnu dušu, ne zanemarujte mogućnost jednog novog poznanstva. Danas prihvatite sve pozive za druženja.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Ovaj dan sa sobom donosi izvesne probleme u ljubavi. Ne dozvolite da se iko meša u vašu vezu, pogotovo ne porodica. Vaš partner je samo vaš izbor. Takođe, izbegavajte rasprave sa voljenim bićem, a ako do njih ipak dođe, potrudite se da ostanete pribrani. Bilo da ste sami ili u braku, oduprite se izazovu tajne veze, jer vas to kasnije može skupo koštati.

Foto: Pixabay.com

#dnevni horoskop