AKTUELNO

Samo pripadnice tri znaka su kategorički protiv ove vrste seksa, mada...

Zvezde kažu da se mnoge pripadnice lepšeg pola, uz malo nećkanja, mogu nagovoriti na analni seks. Za neke će vam biti potrebna posebna taktika.

Ovan - Možeš da sanjaš - kod nje nema mnogo šanse, ona voli da dominira, i sama pomisao da bi mogla biti podređena je tera da napada svojim uvek spremnim rogovima.

Bik - Samo uzbudljivo, samo novo - ona je oslobođena predrasuda i inhibicija, ništa je ne sprečava da uživa u seksu na 1001 način, ali pazi, verovatno će hteti da isproba i ona na tebi ponešto!

Blizanci-Ništa pre braka - iako je (naravno) veoma seksualno aktivna, dozvoliće ti da joj radiš šta god poželiš tek kad je ubediš da ste srodne duše, da je kosmos nastao kako biste se vas dvoje sreli.

Foto: Pixabay.com

Rak - Ja sam zarobljenica, a ti pohotni pirat - samo kroz neku seksi romantičnu igru ćeš je nagovoriti da proba anal, i to ćeš morati da se baš potrudiš, kostimi, konopci, cela rabota.

Lav -De si poš'o? - a možda i šamar. Iako deluje otvoreno, njen analni kolutić je samo njen, i tamo nećeš zalaziti ako ti je život mio.

Devica- Prljavo je moje srednje ime - znamo da deluju hladno i proračunato, ali Device su najpoganiji znak u horoskopu, jednom kad se razuzdaju, njihove perverzne ideje će čak i najokorelijeg gledaoca pornića da zapanje.

Vaga - Igrice su ok, ali moraju da se znaju granice - iako Vaga voli da flertuje i nagoveštava mnogo, zapravo je voljna da uradi jako malo, zato je bolje da se ne nadate preterano.

Škorpija - Zašto si stao? - ako je uhvatiš u pravom raspoloženju, opasna Škorpijica će ti dati da isprobaš sve što ti je palo na pamet, samo nemoj da se prevariš i deluješ ravnodušno, ako primeti da nema strasti, završio si svoje.

Strelac - Pravo u metu - Nemoj da je iznenadiš i kul ste, ona će jedva dočekati da udovolji svakoj tvojoj želji.

Foto: Pixabay.com

Jarac-A da ja tebe bocnem? - Ozbiljni smo. Ona ti to nikada neće dopustiti.

Vodolija -Bilo gde, bilo kada, bilo kako - ma sve može. Samo joj reci koliko je želiš i ovaj vazdušni znak će biti na sedmom nebu šta god da radite.

Ribe -Ako me zaboli, crno ti se piše - Ribe vole da eksperimentišu, ali ne podnose bol. Spremi lubrikant, kreme koje otupljuju bol, daj joj nešto alkoholno ako si baš zapeo da imaš analni sa njom, al upamti - ako je bude bolelo, vratiće ti milo za drago.

#Horoskop

#Seks

#žene

'