AKTUELNO

Gledanje pornića može biti nešto što radite kada ste sami, ali mnogi horoskopski znakovi koriste gledanje filmova za odrasle kako bi poboljšali i sopstveni seksualni život.

Evo i koji su to znakovi:

Ovan

Ovaj znak je veoma izražajan u seksu i u svojim željama. On je strastven, voli zabavu i neće se ustručavati da isproba nove stvari u krevetu. S Marsom koji mu je vladar, ima veliku želju da često poboljava svoj seksualni život. Ako misli da će mu gledanje pornića uneti promene u spavaćoj sobi, onda će isprobati dosta novih trikova. Ovan iskreno uživa u zadovoljavanju svog partnera i posvetiće veliku pažnju onome šta se njoj sviđa.

Foto: Pexels

Blizanci

Vrlo čudan znak. S obzirom da njime vlada Merkur, koji se bori sa mislima i komunikacijom, on ima tendenciju da bude direktan i napredan kada je reč o seksu. Blizanci vole da razgovaraju o seksualnim aktivnostima pre nego što nastave s njima i biće srećni ako im kažete kakvi se pornići vama sviđaju. Još ako budete želeli da ih zajedno gledate, Blizanac će biti oduševljen. Iako ga obično ne opisuju kao seksualno otvoreni znak, kao što je to npr. Škorpija, Blizanci imaju veliki seksualni apetit.

Strelac

Vladar ovog znaka je planeta Jupiter, koja je simbol širenja i novih životnih iskustava. To znači da on uvek traži nešto više. Kao najveći avanturista zodijaka, spremna je da isproba bilo šta, čak i jednom, posebno u seksu. Koristiće porniće kao način da nagovori partnera da isprobaju nešto novo. Strelac je zabavan i razigran i voli uvek da se oseća aktivno, pa čak i u seksu.

Autor: Pink.rs

#Horoskop