AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Vaš šarm danas dolazi do izražaja. Iskoristite tu prednost kako u poslu tako i u emotivnom delu. Prijaćete ljudima iz okruženja svojim stavom i pričom, pa će biti interesantnih prilika za flert. Ako ste zauzeti, pazite se ljubomore partnera koju vi nećete svesno uzrokovati.

Foto: Pixabay.com

BIK

U skladu sa svojim afinitetima birajte poslove za koji vam se čini da ima najviše izgleda za uspeh i širu afirmaciju. Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite odredjene saradnike. Prave informacije i dobra poslovna organizacija vodi vas ka uspehu, i važno je da efikasno ostvarite svoje ciljeve bez suvisnih rasparava.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Nalazite se u kreativnoj fazi, ali postoje različite okolnosti koje vas mogu ograničiti. Događaji na poslovnom planu imaju promenljiv tok, veština prilagođavanja u određenim situacijama donosi najbolji efekat. Potrebno je da se orijentišete ka dugoročnijim interesima, ali i da prihvatite nečiji savet.

Foto: Pixabay.com

RAK

Imate mogućnost da neke stvari privedete kraju, nešto što vam je u glavi od sredine meseca. Budite uporni i doćićete do izvesnih informacija koje će vas pokrenuti u pravom smeru. Faliće vam malo volje i dobra organizacija tokom popodneva. Veče vam donosi prijatne trenutke u krugu prijatelja ili porodice.

Foto: Pixabay.com

LAV

Dobro se osećate, ali danas možete preceniti svoje mogućnosti u kontaktima sa poslovnim saradnicima. Nemojte davati obećanja za stvari koje ne zavise od vas. Ipak, imaćete mogućnost da pomognete jednoj mlađoj osobi iz vašeg poslovnog okruženja, a to vas može odvesti i korak dalje u tom odnosu.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Na radno mesto ćete doći dobro raspoloženi, ali ćete oko podneva biti na ivici eksplozije. Neko od kolega se poigrava vašim strpljenjem i tolerancijom. Izvucite ono najbolje za sebe iz tih situacija i nastavite hrabro napred. Savet je da se ne bavite stvarima koje će vam samo besciljno iscrepeti energiju.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Nije trenutak da sumnjate u sebe i u ono što ste gradili do sada. Izolujte se i setite se šta ste to pokretali, odnosno koji su vam to ciljevi za naredni period. Udovoljite partneru da bi ste izbegli neki sukob koji vam neće prijati. Na kraju, nemojte brinuti oko stvari koje u suštini ne možete da promenite.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Poslovno ćete dobiti ono što tražite. U susretu sa bliskom osobom isto tako lako možete da dobijete ono što želite, ali vam to na kraju neće pričiniti neko posebno emotivno ispunjenje. Izbegavajte stresne ili vama naporne situacije tokom dana, na to će vam ukazati vaša nepogrešiva intuicija.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Nemojte uvoditi neke velike novine u način na koji obavljate posao. Saradnici vas danas neće baš najbolje razumeti, a vi nećete imati takta u komunikaciji. Nemojte se pravdati već nastavite da radite svoj posao. Zaiteresovaće vas nečija priča, ali je moguće i razočaranje kada otkrijete mane osobe koja je preko puta vas.

Foto: Pixabay.com

JARAC

U očekivanju ste prijatnih i izbudljivih događaja. Planirate putovanje ili događaj od koga možda mnogo očekujete. Dosta ste bili poslovno i privatno angažovani, tako da vam odmor postaje sve potrebniji. Ušli ste u povoljniji period, praćen konkretnim uspesima. Zastoji su postali prošlost, a vreme je da to i sami shvatite.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Osećate nedostatak volje da danas obavljate ono što se od vas očekuje, naročito kada je posao u pitanju. Nepotrebno ste zabrinuti i previše vas dotiče ono što drugi pričaju. Tokom popodneva ćete se ipak opustiti i shvatiti da ne treba da se opterećujete tuđim izmišljotinama.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Danas vas očekuje interesantan susret i druženje sa vama dragim osobama. Priznaćete da ste zapostavili prijatelje, a razlog su problemi kojima ste morali da se posvetite. Ne brinite se, na kraju vam neće zameriti. Razmišljanja o ljubavi praćena su nadom da će se pokrenuti sa mrtve tačke.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Astrologija

#Horoskop

#Zvezde

'