AKTUELNO

Kao drugi znak Zodijaka, Bik je stabilan, jak znak poznat po svojoj upornosti, ambicioznosti i tvrdoglavosti.

S obzirom na to da žene vole da analiziraju svoje potencijalne partnere i po horoskopu, mi ćemo vam u nastavku teksta predstaviti kakav je muškarac Bik u ljubavnim odnosima. Muškarac rođen u ovom znaku je poznat po svojoj iskrenosti. U njegovim odnosima nikada nema mesta igricama i ne zna da laže. Ali, od svoje partnerke očekuje isto. Želi da u svakom trenutku njegova voljena bude onakva kakva jeste, bez laži i pretvaranja jer u suprotnom izgubiće poverenje.

Foto: Unsplash.com

Kada uplovi u vezu, muškarac Bik voli da se ona polako odvija, bez pritiska jer ne voli da srlja kada je ljubav u pitanju. On smatra da je ključ zdrave i kvalitetne veze u tome da se partneri polako upoznaju- korak po korak. Nisu skloni preuzimanju inicijative, ali kada se odluče na taj korak, dosta će analizirati potencijalnu devojku. Kada upoznate muškarca Bika na prvu loptu delovaće vam povučeno i stidljivo. Ali, kada upozna devojku koja mu se sviđa, brzo se opusti i otvori. Tada će sve učiniti da osvoji njeno srce. Veoma je šarmantan.

Kada je siguran u osećanja svoje partnerke, tada je najbolji i najodaniji muškarac. Romantik je i uživa u dugim vezama. Stoga, ako želite vezu bez obaveza, onda nema šta da tražite sa muškarcem Bikom. On ne gubi vreme i emocije u avanturama.
Voli svoju rutinu i nipošto je se ne odriče. Sa njim ćete uvek znati na čemu ste. Bikovi su često vrlo nežni i osetljivi, ali upravo su to njegovi kvaliteti po kojima se razlikuje od muškaraca rođenih u drugim znakovima.

Autor: Pink.rs

#Horoskop

#bik