AKTUELNO

Osnovne karakteristike svi znamo, ali neke stvari niste mogli ni da naslutite.

OVAN

Tipični pripadnici znaka Ovan znaju da imaju impuls lidera, jer od najranijeg detnjstva gaje visoko samopouzdanje. Međutim, usled prevelike želje da budu prvi u bilo čemu, prepoznaćete ih lako jer sigurno imaju neki ožiljak na glavi. Vežbajte strpljenje i nikada ne prestajte da to radite.

BIK

Praktični Bikovi umeju da budu temeljni i uporni, samo je problem da krenu u akciju. Međutim, nemojte uzeti olako činjenicu da se novac lepi za vas. Zato ne bežite od odgovornosti kada su finasije u pitanju jer za vas nema oskudice. Pare vas jure, a vi budite što sporiji da vas stignu.

BLIZANCI

Obzirom da od najranijeg detinjstva dobro znate šta treba da radite da biste dobili ono što želite, vaša prilagodljivost je na visokom nivou. Verovatno ne znate da vaš blistav um imaju mnogi nobelovci. Pišite šta god, jer to radite bolje od drugih. Univerzum vas je darovao fenomenalnom sposobnošću za pisanu reč i govorništvo.

RAK

Najpoznatiji emotivci Rakovi verovatno znaju da su omiljena mesečeva deca. Ali niste znali da su u vašem znaku horoskopa rođeni nobelovci, ali i najveće ubice. Zato kontrolišite emocije, jer uvek imaju dve dubine, one duboko loše i nezadovoljne i one očajno nesrećne zbog ljubavi. Imate moć transformacije i stalnih promena, pa vam emotivni ožiljci mogu poslužiti da ojačate i hrabro idete samo napred.

LAV

Velike duše zodijaka, Lavovi, znaju za svoje bezgranične kreativne sposobnosti. Međutim, vaša kreativnost nikako ne može da se unovči ako nije spojena sa zabavom i uživanjem. Zato kod vas nije neobično da spojite posao i zadovoljstvo, jer je to uvek vaša dobitna kombinacija.

DEVICA

Toliko o predanim i analitičnim Devicama je poznato i napisano da nema dalje. Jedino nemaju sreće u ljubavi, jer ne iskazuju osećanja. Ljubav je razmena. Savladajte to i ljubav može da živi i u vašoj kući.

VAGA

Diplomatične, nežne i lepe Vage ne mogu da budu same. Česta je činjenica da su upravo najlepše Vage same. Zato, ako ste tipična Vaga, nemojte se oslanjati na sebe i na svoj posao, već isključivo na partnera. Muškarci vole kada zavisite od njihove moći. Uostalom, tako i nećete biti sami.

ŠKORPIJA

Tajanstvene i seksualne Škorpije imaju najveću moć da osete šta drugi misle i žele. Pored toga, one imaju sve vreme ovog sveta da se posvete samo jednoj osobi kojoj je potrebna njihova pomoć. Tako pomažu sebi i obnavljaju životnu energiju.

STRELAC

Polu čovek – polu životinja, optimistični Strelac je večiti avanturista. Da biste uvek imali neopisivu energiju, provodite što više vremena pored najlepšeg konja.

JARAC

Vi ste stena odgovornosti i planina discipline koja se nikada ne menja. Borba protiv promena vas može puno koštati. Zato je neminovno da prihvatite najveću promenu, menjajući sebe da olakšate svoje okolnosti i manje vremena čekate na napredak.

VODOLIJA

Neshvaćena, neobična i autentična Vodolija. Ipak, verovatno ne znate da stalno imate potrebu za zagrevanjem, ne samo ruku i nogu, već i srca. Odvojite jedno specijalno mesto u duši i srcu za srodnu dušu, a ostalim delom volite ceo svet – niko vam ne brani.

RIBE

Koliko ste bezgranični kada volite, toliko ste neverovatni kada maštate. Nemojte odustati od bar jednog talenta koji nosite u sebi, jer je ovom svetu uvek potrebna umetnost.

Autor: