AKTUELNO

Kod mnogo ljudi se kuvanje ne ubraja u preterano omiljene aktivnosti. Međutim, postoje oni koji jednostavno uživaju da budu u kuhinji i da spremaju maštovita jela. Ova četiri horoskopska znaka sa dosta kreativnosti spremaju neodoljiva jela.

Drage gurmanke - pažnja, pažnja! Ova četiri horoskopska znaka napraviće najmaštovitija i najukusnija jela. Nikada im nije teško biti za šporetom i kuvati za ukućane i goste i sigurno će svima oduševiti nepca.

Devica

Perfekcionistički karakter Device pokazuje se i kod njenog stila kuvanja. Ako u kuhinji vlada red, onda se Devica najbolje može koncentrisati. Osim toga, pazi na najmanji detalj te se strogo drži recepta. Kod Device ne dolazi u obzir isprobati nešto novo kod kuvanja, odnosno rizikovati.

Blizanci

Blizanci su prave slobodne duše u kuhinji. Oni će uvek probati nešto novo. Zbog svog radoznalog karaktera često kuvaju sa sastojcima koji im nisu poznati. Osim toga, Blizanci uvek spremaju jela prema svom osećaju. Ljubav prema kuvanju može se prepoznati u ukusima njihovih jela.

Rak

Rak rado boravi u kuhinji. Poznat je kao najbrižniji horoskopski znak. Za svoje prijatelje i porodicu ni jedan napor nije mu mučan. Cilj mu je usrećiti sve - te da svi budu siti i zadovoljni. Kako bi to postigao, uzima mnogo više vremena pa se inspiriše receptima iz raznih kuvara. Rak ne kuva isključivo za druge. Rado kuva za sebe i uživa u svojim kreativnim kreacijama.

Lav

Lav je definitivno gurman među horoskopskim znakovima. Pazi na izbor namirnica i na dobar kvalitet, a poseduje i potrebno znanje kako bi svojim jelima dao posebnu notu. Lav zna šta može i rado podeli svoje ukusne kreacije sa svojim prijateljima ili porodicom.

Autor: