AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Imate potrebu da se zabavite i napravite neku promenu. Privlačićete originalne osobe u svoje okruženje, kako poslovno tako i emotivno. Prijaju vam mesta zabave a još je bolje ako se nalazite van mesta u kome živite. Ako se bavite privatnim poslom, danas ćete ugovoriti nešto vama bitno što će dugoročnije poboljšati vaš status.

Foto: Pixabay.com

BIK

Ne vidite ralan razlog za preterani optimizam koji osećate. Izvesne okolnosti će vas uveriti da nije baš tako. Nije trentutak da budete prizemni. Iza sebe ste ostavili težak period i sada je vreme da se opistite. Poslovni glas u popodnevnim satima će vam izmamiti osmeh na lice. U večernjim satima vam se pojavljije neko ko vam deluje kao nemoguća mislija.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Promenljivog ste raspoloženja i tokom današnjeg dana. Podrška koju dobijate od osobe koja vam je bliska vam mnogo znači. Iznenadiće vas poziv osobe koju dugo niste čuli. U popodnevnim satima rešavate jednu vama bitnu dilemu. Ne sedite kod kuće. Suprotnom polu delujete misteriozno i zavodljivo - iskoristite tu prednost.

Foto: Pixabay.com

RAK

Vaše raspoloženje oscilira tokom čitavog dana. Dobijate neke vama bitne iformacije, verovatno u vezi nekog novca. Potrebno vam je još malo strpljenja da biste realizovali ono što ste zamislili. Prihvatite neka trenutna ograničenja pošto epilog tek sledi. Odlična vam je komunikacija sa osobama iz drugih mesta, pa će vas tu neko prijatno iznenaditi.

Foto: Pixabay.com

LAV

Vaša sanjalačka priroda je danas u prvom planu. Trebate da donesete mnoge odluke, a vi sve to stavljate po strani i maštate. Prija vam taj beg od realnosti. I upravo u trenutku kada ste zamišljeni, prilazi vam neko ko deluje kao osoba iz vaših snova. Zato - ne sedite kod kuće već se pokrenite. Nova avantura je na pomolu.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Razmišljate kako da popravite svoj status - finansijski, poslovni, zdravstveni, emotivni. Sve vam se skupilo i vi biste da rešite sve od jednom. Poslušajte savet osobe rođene u vazdušnom znaku. Poziv prijatelja na druženje ne biste trebali da propustite. Dan neće biti onakav kakvim ste ga isplanirali jer vam sledi dosta prijatnih iznenađenja.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Zacrtali ste ne[to i ne odustajete od svojih planova. Zbog toga neke interesantne stvari ili osobe prolaze pored vas. Osvrnite se oko sebe. Može vas prijatno iznenaditi jedna mlađa ili komunikativnija osoba koja dolazi u društvu prijatelja. Interesantan flert u večernjim satima će vas opustiti, a to je ono što vam sada treba.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Čitav dan ćete biti u pokretu. Moguć vam je iznenadni kraći put ili dolazak nekoga iz drugog mesta. Svakako će vam to prijati a mnogi će dobiti i neke prijatne vesti. Trudićete se da ne razmišljate o poslu ali ćete usteti da rešite nešto što je vama bitno. Večernji sati obećavaju interesantna poznanstva i prijatne flertove.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Danas odlično manipulišete drugima. Svađalački ste raspoloženi pa možda nećete iskoristiti prednost koju imate u odnosu na druge. Opustite se na mestu koje vam prija i sredite misli. Pregršt novih informacija trebate da spakujete na svoje mesto. Interesantan flert vodi ka strastvenoj vezi koja bi svakako osvežila vašu svakodnevicu.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Vama nikada nije dosadno, pa ni danas. Brinu vas finansije. Danas možete da očekujete neki manji finansijski priliv koji će popraviti vaše raspoloženje. Smislićete kako da prevaziđete nešto što vas koči na jednom vama bitnom planu. Vaš osmeh će privući pažnju suprotnog pola. Vi ste ti koji pravite izbor sa kim ćete produbiti odnos.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Smislićete kako da unesete živosti u svoje poslovno okruženje. Upravo tada vam se pojavljuje i neko ko bi vam bio interesantan. Vi volite da sve ima smisao pa samim tim da ide polako i spontano. Ovo poznanstvo će svakako biti spontano ali će se razvijati munjevito. Budite otvoreni za novine i opustite se.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Razočaraćete se u jednu osobu sa kojom ste već izvesno vreme u kontaktu ali se odmah potom pojavljuje neko ko vas pokreće u sasvim srugačijem pravcu. Prija vam novo osvaženje i osećaj koji je u vama prisutan. Novine su blizu - ne zatvarajte se. Novi poslovni projekti obećavaju interesantne priče i prijatna poznanstva.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Horoskop

'