AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Dan će vam biti bolji nego što ste predpostavili, iako će vas od samog jutra sačekati neka frka na radnom mestu. Ipak to će se brzo rešiti i vaš bioritam kreće uzlaznom linijom. Imaćete utisak da je partner dominantniji od vas, prepustite se i opustite, pošto je to subjektivni osećaj.

Foto: Pixabay.com

BIK

Preko nekoga možete saznati jednu informaciju koja može rešiti vašu dilemu ili problem. Izbegavajte okruženje rođaka koji vam ne prijaju, jer možete ući u neku žučnu raspravu koja neće imati kraja. Na eventualnom kraćem putu imate interesantno poznanstvo koje se može dalje razviti.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Postavite danas sebi konkretne zadatke i tako ćete najbolje funkcionisati, jer imate želju da se danas osetite svrsishodno. Nemojte biti grubi u kontaktima sa saradnicima, jer vas to može odvesti u raspravu koju ne želite već neko vreme. Partner će se potruditi da vas oraspoloži.

Foto: Pixabay.com

RAK

Sebi ste zadali dosta brz tempo, ali završićete sve do kraja dana. Danas nemojte rešavati neke novonastale probleme, već zacrtane ciljeve i sve će proći dobro. Naredni dani će vam doneti olakšanje i rasterećenje koje priželjkujete. Vatreni znaci su vam naklonjeni u emotivnom smislu.

Foto: Pixabay.com

LAV

Još uvek osećate pritisak nekih dešavanja iz prošlosti, i pokušavate da razumete nečije postupke. Nemojte da dozvolite da posao trpi, spremaju se promene u vašem radnom okruženju, a bilo bi dobro da sve ispratite i da se uključite u dešavanja. Trenutno postoji neko manje emotivno nezadovoljstvo.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Tokom čitavog dana ćete dobijati oprečne informacije od poslovnih saradnika, što će vam otežati posao. Nemojte se uplitati u bilo kakve priče ili objašnjavanja, pošto će se tenzija smiriti tokom sutrašnjeg dana. Radite ono što zavisi od vas, a drugima prepustite da brinu. Imate subjektivni osećaj da ste usamljeni.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Konačno se pojavljuju mogućnosti da popravite svoj poslovni položaj, kojim u suštini niste nezadovoljni. Neki stari prijatelji na koje ste već zaboravili mogu vam ponuditi pomoć. Prijatno ćete iznenaditi partnera, ali će i dalje insistirati na razgovoru i rešavanju problema.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Na radno mesto ćete doći dobro raspoloženi, ali ćete oko podneva biti na ivici eksplozije. Neko od kolega se poigrava vašim strpljenjem i tolerancijom. Na emotivnom planu je stagnacija, a tako će i ostati ako vi ne preduzmete nešto. Postoji neko ko vam je interesantan, ali ste vi delujete hladno.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Danas imate mogućnost da rešite problem koji vas opterećuje i koči u nečemu. Vreme je da se reorganizujete i stvari postavite na svoje mesto. Nemojte se povlačiti iz sukoba, ali nemojte biti i nepromišljeni. U kriznom trenutku će vam pomoćiće savet voljene osobe ili starijeg prijatelja.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Počnite da sakupljate sve bitne papire i polako da pravite plan kako da dodjete do cilja jer će vam trebati, a i strpljenja. Predpostavljeni od vas mogu očekivati suviše, tako da se suzdržite nekih saveta ili komentara koji ne bi bili shvaćeni. Voljena osoba misli na vas, očekujte prijatno iznenađenje.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Niste sigurni da li neko sa vama na radnom mestu flertuje ili je jednostavno učtiv. Savetuje se da usmerite svoju pažnju na jedan novonastali problem koji se neće rešiti sam od sebe. Pazite se povreda na radnom mestu. Partner je nervozan zbog dešavanja u porodici.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Danas ćete biti u centru pažnje i vodite računa kako ćete to iskoristiti, jer imate i zavidnih ljudi u svom okruženju. Pokušajte da napravite i neke nove planove van onih redovnih obaveza. Flertovaćete, nekoga možete zavesti, ali opet nemate ideju šta dalje. Savet je da samo uživate u trenutku.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Horoskop

#Zvezde

#zodijak

'