AKTUELNO

Kako astrolozi tvrde, neki horoskopski znaci imaće mnogo razloga da 2022. godinu dočekaju srećni, ispunjeni i zadovoljni.

Astrolozi najavljuju da jesen koja je nedavno otpočela nekim predstavnicima Zodjaka donosi sreću kakvu odavno nisu osetili. Dk će jedni imati sreće u ljubavi, nekima će se paralelno osmehnuti boginja Fortuna i na poslovnom planu.

Prema rečima poznavalaca nebeskih prilika, četiri horoskopska znaka mogla bi u narednim mesecima da uživaju u divnim trenucima ispunjenim dubokim emocijama, ljubavlju i priznanjima za kojima čeznu, a koja su ih do sada nepravedno zaobilazila.

1. Devica

Device će od svemira dobiti neverovatan šarm, što će im pomoći da očaraju svakog koga sretnu, pa tako i da steknu nova prijateljstva. U poslovnom svetu i poslovnim projektima očekuje ih veliki uspeh, iako sam početak jeseni nije obećavao da će im se tako nešto dogoditi.

Takođe, mnogi predstavnici ovog znaka Zodijaka mogli bi ove jeseni da pronađu srodnu dušu. Ljubav će ovom zemljanom znaku doneti energiju, sreću i samopouzdanje koje im često nedostaje.

2. Strelac

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku narednih meseci će prštati od energije i motivacije koje će im pomoći da postignu sve što žele. Takođe, tokom jeseni predstavnici ovog znaka biće vrlo ambiciozni i posvećeni poslu. Osim toga, očekuje ih i bogatstvo kao plod te posvećenosti.

Strelčevi će ovog meseca biti pozvani na vrlo važan događaj, gde će upoznati zanimljive ljude, a jedna od tih novih osoba biće i njihova srodna duša za kojom dugo tragaju.

Najuspešniji meseci za ovaj znak će biti oktobar i novembar.

Ljubav, ljubavni par, horoskop, astrologija
Foto: Pixabay

3. Jarac

Tradicionalnog Jarca čeka uspešna i srećna jesen, kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Prema predviđanjima astrologa, njima će sve ići kao po loju. Pored toga što će raditi posao koji vole, mnogi Jarčevi će uživati i u priznanjima okoline koja su odavno zaslužili, ali koja su im spletom okolnosti uvek nekako izmicala.

Oni koji su usamljeni, bilo da su razvedeni ili slobodni, dobiće priliku da započnu strastvenu vezu u kojoj će uživati svim čulima.

4. Vodolija

Burna dešavanja i preokreti na poslovnom polju ove jeseni mnoge Vodolije će odvesti na bolje radno mesto. Oni će ove jeseni postići veliki uspeh u profesiji kojom se bave, pa će na taj način značajno poboljšati i svoju finansijsku situaciju. Poslovne ponude "pljuštaće" sa svih strana, posebno u oktobru i novembru, ali sa nekima bi trebalo biti obazriv, jer nije zlato sve što sija.

U ljubavi sve počinje da se menja na bolje - neće nedostajati bliskosti, ni strasti. Mnogi od predstavnika ovog vazdušnog znaka dobiće ono što celog života žele i za čim tragaju - najboljeg prijatelja u partneru.

Neke Vodolije će početi da razmišljaju o dugogodišnjem prijatelju kao o potencijalnom partneru, i ne sluteći da i "druga strana" želi to isto. Na ljubavnom planu naredni meseci su za Vodolije ostvarenje starih maštanja i želja.

Autor: