AKTUELNO

Jeste li jedna od onih osoba koja se brzo zaljubi, ali često potom završi povređena i slomljenog srca? To bi moglo da bude povezano s karakteristikama vašeg horoskopskog znaka.

Ako vam se već dogodilo da se beznadežno zaljubite u nekog ko to ne zaslužuje, to je znak da se često ili uvek „padate“ na pogrešnu osobu. Ova spoznaja je vrlo bolna i tera vas da sumnjate u sebe.

Pogled na zvezde može pomoći: imaju li tipične karakteristike vašeg horoskopskog znaka veze s činjenicom da uvek odaberete pogrešnu osobu koja ne želi da vam dâ svoje srce? Koji drugi savet vam spremaju vaše ljubavne zvezde? Pročitajte u nastavku…

Rakovi – vrlo osetljive i drage osobe

Rakovi se smatraju vrlo senzibilnim i emocionalnim osobama. To ih čini vrlo osetljivom osobom koju prijatelji i porodica jako cene zbog toga što je tako draga. U potrazi za velikom ljubavlju to može da bude smetnja: prebrzo ulažu velike emocije prema strancu. Poveravaju mu svoje srce i često doživljava odbijanje i razočaranje. Iskoristite ljubav u svom srcu i, uprkos svim zastojima, nemojte se zatvarati iza tvrde ljuske jer ste dobri takvi kakvi jeste. Naći ćete nekoga ko će ceniti vašu osetljivu narav.

Foto: Unsplash.com

Ribe – beznadni romantičari

Poput rakova, ribe se vrlo brzo zaljube i često prebrzo poklone svoje srce. Razlog tome: nisu samo nesebične i veliki sanjari, nego su i jako romantični. Veruju u ljubav na prvi pogled i da ih srodna duša čeka negde tamo. Njihova nesebičnost i dobra narav često dovode do toga da ostanu povređeni. Usprkos svemu, nemojte gubiti veru u ono što je u ljudima dobro.

Blizanci – često povređeni

Osobe rođene u znaku blizanaca smatraju se naročito odanim, fokusiranim i vernim. Ako su u vezi, žele da sve ide savršeno i spremni su da sve daju za to. Većinu vremena im ipak to ne uspeva zbog njihovog partnera, jer njihova predanost nije dovoljno cenjena. Nažalost, zbog toga blizanci često ostanu iznevereni, odbačeni i povređeni. Potreban im je partner koji je jednako predan i pun ljubavi, poput njih – neko ko je jednako lojalan i okrenut na budućnost u vezi. Ta ih osoba negde čeka, samo moraju da je pronađu.

#Ljubav

#zaljubljivanje