AKTUELNO

Naredni period biće u znaku turbulencija. Pun Mesec započinje poslednju sezonu pomračenja u ovoj godini 19. novembra kada ulazi u znak Bik. U astrologiji, pun Mesec označava emocionalno napeto vreme i signalizira da je vreme da se posvetimo najhitnijim zadacima i idejama. Pomračenje Meseca doliva ulje na vatru, podstičući prelazne promene u našim svakodnevnim rutinama.

S obzirom na to da je Bik fiksan znak koji žudi za stabilnošću, zamislite kakav će to sudar energija i vibracija biti. Ali nemojte da vas promene plaše. Promene su dobre jer su tu da vas izvuku iz vašeg zaštitnog oklopa u kome ste se učaurili.

Iako pomračenje Meseca utiče na sve, četiri znaka zodijaka biće najviše pogođena ovom pojavom.

Bik

Kao fiksni znak, ne volite previše promene jer izlaze iz vaše zone komfora. Bik može da očekuje da će njegovi najveći izazovi i strahovi biti istaknuti. Takođe, do izražaja će doći i svi vaši uspesi. Razmislite o slici i govoru svog tela, o svemu što čini vaš identitet, kao i o novim perspektivama koje su se otvorile iz nedavnih prepreka na koje ste naišli.

Lav

Ovo pomračenje odraziće se na vaš javni život, ostavljajući vas posebno izloženim i ranjivim. Možda ćete osećati povećan pritisak na poslu ili u društvenom životu da se ponašate na određeni način ili da se uklopite u očekivanja drugih. Pazite da u svim tim težnjama ne sagorite. Ovo vreme iskoristite da pronađete čvrsto uporište u sebi i pokušajte da se što manje oslanjate na druge.

Škorpija

Vaši odnosi s drugima u centru su pažnje tokom ovog pomračenja. Važno je da duboko razmislite o njima i da se direktno suočite s onim što je za vas loše ili vas povređuje. S druge strane, ignorisanje će samo povećati vašu patnju. Ovaj period iskoristite za sebe i svoja iskustva i obezbedite podršku drugih za ono što vam je naročito važno.

Vodolija

Možda ćete se osećati izuzetno sentimentalno tokom ovog perioda dok otkrivate neke stvari iz svoje prošlosti. Pun mesec se useljava u vašu kuću, dom i privatni život, podstičući vas da očistite svoje utočište - bukvalno i figurativno. Vreme je da se posvetite sebi dok prelazite u novu fazu života i oslobodite svega negativnog.

Autor: Z.L.

#Pomračenje