AKTUELNO

Mlad Mesec u Strelcu će biti sutra u 8:44 časova, a pošto će se ovaj astrološki događaj poklopiti sa nadolazećim pomračenjem Sunca u istom znaku, nagoveštava jedan od najvažnijih događaja u godini.

Mlad Mesec i pomračenje Sunca u Strelcu predstavljaju finalnu fazu promena u ovoj godini, stim što će na pojedine znakove zodijaka delovati snažnije nego na druge.

Ovo pedstavlja nalet velike energije i potrebu da menjamo svoj život iz korena. Kako će mlad Mesec biti u Strelcu i uhvatiće aspekat sa Merkurom,to će nam doneli nalet novih informacija. Komunikacija će biti pojačana, a nije isključeno da baš u ovom periodu saznamo nešto što nam je važno.

Mlad Mesec i pomračenje Sunca najsnažnije će osetiti Strelčevi, Device, Blizanci i Ribe.

STRELAC - Kako se ovaj važan astro događaj dešava u vašem znaku, jasno je da ćete vi pretrpeti najveće promene. Očekujte poziv ili vest koja može da vam promeni život iz korena. Imaćete potrebu da menjate sve oblasti svog života. Ovo je ujedno i neka vrsta nagrade za dosadašnji trud.

Foto: Pexels

DEVICA - Mlad Mesec u Strelcu donosi vam presedan na porodičnom planu. Ovo je neki događaj koji se tiče porodice ili stana, pa čak možda i osobe koja vam je bliska. Ostanite suzdržani od negativnih emocija i impulsivnih odluka.

BLIZANCI - Ovaj astro događaj odigraće se u vašem sedmom polju partnerstva. To može da nagovesti krizni period u braku. Takođe, ukoliko imate poslovnog partnera ovo može da nagovesti novu eru u vašim odnosima.

RIBE - Prekretnica u karijeri! Čućete nešto što je veoma važno za posao koji radite. Jedno je sigurno, ovaj astro događaj biće okidač za dešavanje na poslu koje je moralo da se dogodi.