AKTUELNO

Niste sigurni što pokloniti svojim bliskim osobama? Ovnovi vole praktične poklone koji su u vezi sa njihovim poslom, Blizancima će biti drago da dobiju nešto personalizovano, a Lavove će oduševiti otmeni kozmetički proizvodi.

Poznata astrološkinja Suzan Miler je otkrila koji pokloni će najviše obradovati svaki horoskopski znak.

- Svaki znak ima određene sklonosti i omiljene aktivnosti. Kad kupujete poklone na osnovu nečijeg horoskopskog znaka, možete udovoljiti tim preferencijama i nabaviti im nešto što zaista vole - kaže Miler.

poklon, pokloni, nova godinaFoto: Shutterstock
Avanturistički Ovan? Potražite poklon koji privlači njihovu divlju stranu. Opušteni Bik? Idite na nešto lepo, ali skromno.

Ovan

Ovnom vlada neustrašiva i aktivna planeta Mars, što objašnjava njihovu avanturističku i takmičarsku prirodu. Miler naziva Ovna "menadžerom Zodijaka", dodajući da "uvek žele da pobijede i učine najbolje što mogu".

Ako želite da usrećite Ovna, poklonite mu lepu, prikladnu bluzu za posao ili dodatke za kućnu kancelariju - kaže ona.

Takođe,m preporučuje darove usmerene na fitnes, poput pametnog sata ili sportski kurs, koji se mogu svideti njihovim takmičarskim i marljivim osobinama.

Bik

Znakom Bika vlada Venera, planeta lepote i ljubavi. Kao takvi, "vrlo su senzualni i uvek cene dodir sela, čak i ako žive u gradu" kaže Miler.

- Bik voli cveće, možete mu nabaviti buket, sobnu biljku ili se možda čak posavetovati s baštovanom - kaže Miller i dodaje:

- Vrhunski parfem, dan u banji ili mekani kućni ogrtač će isto biti hit pokloni za ove duše koje vole lepotu.

Blizanci

Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije i intelekta. Nije iznenađujuće da "Blizanci vole olovku i papir" kaže astrološkinja.

- Bilo bi im drago da dobiju dobro nalivpero ili personalizirani pribor za pisanje - objašnjava.

Blizanci takođe mogu biti proždrljivi čitoci koji vole da putuju i istražuju ​​svet oko sebe, pa će "dobra knjiga biti savršen poklon za njih".

Rak

- Rakom vlada Mesec, koji vlada domom i svime što je s njim povezano. Oni vole da kuvaju i cenili bi novi tiganj ili poklon karticu za prodavnicu sa proizvodima namenjenima za dom - kaže.

poklon, pokloni, nova godinaFoto: Shutterstock
Rakovi su takođe jako posvećeni porodici, te bi uživali u porodičnom albumu ili čak u kompletu za DNK testiranje.

Lav

Lavom koji voli pažnju, vlada Sunce ili 'središte svemira', kaže Miler.

- Žele da se doteraju i svojim izgledom plene pažnju. Odeća njihovog omiljenog modnog dizajnera, boca šampanjca ili otmeni kozmetički proizvodi će ih oduševiti - objašnjava.

Devica

- Pod vladavinom Merkura (planeta komunikacije), Device uvek o nečemu razmišljaju pa bi knjiga zagonetki za odrasle bila lepi poklon - kaže Miler.

Kao zemljani znak, Device takođe vole sve prirodno i utemeljeno.

- Oni bi cenili neke organske čiste kozmetičke proizvode ili aktivnost koju mogu obavljati svojim rukama, poput časa kuvanja - kaže ona.

Vaga

Poput Bika, Vagom takođe vlada senzualna Venera.

- Za Vagu je sve u mekoj, prirodnoj lepoti - volela bi da dobije svilenkastu bluzu ili posteljinu - kaže Suzan.

poklon, pokloni, nova godinaFoto: Shutterstock
- Vage cene sve lepe stvari i voele bi lepe minđuše ili umetničko delo - dodaje. Ako biste radije krenuli putem pretplate, Miler preporučuje neki muzički servis, jer kaže da mnoge Vage svoj život posvete umetnosti ili muzici.

Škorpije

Škorpije mogu da budu tajanstvene, što ima smisla jer njima vlada Pluton, planeta strasti i snage volje, kao i avanturistički Mars.

- Škorpije vole lep donji veš. Žena Škorpija takođe nosi puno crnog i kože, volela bi visoko kvalitetnu kožnu torbu ili jaknu - objašnjava.

Škorpije su takođe veliki individualci i cenili bi personalizirani poklon, poput ogrlice sa priveskom škorpiona.

Strelac

Strelcem vlada Jupiter, planeta pozitivnosti i optimizma. Strelčevi se često nazivaju "svetskim putnicima Zodijaka", kaže Miler.

- Voleli bi kvalitetnu torbu za putovanje, ili personalizovanii fotrolu za pasoš. Što se tiče odeće, ovaj znak voli "praktičnu, udobnu odeću, poput dobrih farmerki ili klasične majice".

Jarac

Notorno praktični i ambiciozni, Jarčevima vlada Saturn, planeta discipline i očuvanja.

- Oni vole stvari s istorijskom vrednošću. Cenili bi vintidž broš ili sentimentalni poklon u obliku porodičnog nasledstva poput prabakinih minđuša ili čipkastih rukavica. Jednako bi sjajna bila i poklon kartica za lokalni muzej ili knjiga njihovog omiljenog pisca - objašnjava.

Vodolija

Pod vladavinom futurističke planete Urana, pripadnici ovog znaka su ekscentrični, buntovni i napredni. Oni cene tehnologiju i duboko brinu za planetu.

- Vodolija je najsrećnija u prodavnici sa tehnologijom. Oni vole elektroniku pa bi mogli da im uzmete novi Ajdon ili pametni sat, grafičku karticu... Takođe, bi voleli propusnicu za planetarijum - kaže Miler.

Vodolije mogu da budu osetljive na potrebe drugih ljudi, a mnogi se pridružuju humanitarnim organizacijama. Razmislite o uspostavljanju humanitarnog projekta u njihovo ime, dodaje astrološkinja.

Ribe

Ribama vladaju planete Neptun i Jupiter, koji predstavljaju maštu, odnosno optimizam. Ovaj vodeni znak daje prednost brizi o sebi i 'cenio bi luksuzne poklone poput bombe za kupanje, pahuljastih papuča i preškira', kaže Miler.

- Kreativnije i emotivnije Ribe bi takođe volele knjigu poezije, prekrasnu knjigu fotografija ili ulaznice za najnovije bioskopske filmove - kaže Miller.

Autor: