AKTUELNO

Bilo bi lepo kad bismo se na neke stvari, posebno velike životne promene mogli nekako pripremiti. Ipak, nemamo kristalnu kuglu i nažalost (ili na sreću) ne možemo sa sigurnošću predvideti šta nam se sprema, ali zvezde nam ipak mogu barem dati neke naznake onoga što možemo očekivati.

Ako bi rado (opet) uređivala dečju sobu, kupovala pelene i slagala garderobu za bebu, možda ti se sreća uskoro nasmeši. Astrolozi naime tvrde da žene u čak četiri znaku imaju veću šansu uskoro povećati svoju porodicu. Ovo su odlične vesti, zar ne?

Rak

Damama Račicama život bi se uskoro mogao prilično promeniti. Planeti donose novosti u ljubavnom odnosu, odnosno na porodičnom planu. Spominju se srećne vesti i plodnost - a ovo može značiti samo jedno: trudnički stomačić na vidiku!

Foto: Unsplash.com

Devica

Zahvaljujući uticajima planeta Jupitera i Saturna, žene u znaku Device veliku većinu naredne godine imaju šansu začeti. Ako već dugo raditi na bebi znaj da je tvoje vreme napokon došlo - zvezde proriču visoke mogućnosti za povećanje porodice.

Strelac

Uticaj Plutona za žene Strelce značiće promenu i nova životna iskustva. Naredna će godina biti puna iznenađenja i velikih preokreta. Tako bi se damama rođenim u ovom znaku moglo dogoditi da ih iznenadi jedan plusić na testu čak i ako se po tom pitanju nisu puno trudile.

Ribe

Ribice bi na godine mogle saznati radosnu vest koja će razveseliti i sve ostale članove porodice. Biće to godina lepih i ugodnih trenutaka provedenih u iščekivanju prinove, Trudnoća se biti blažena, no najbolje od svega je što će se žene ovog znaka i kao mame snaći baš kao ribe u vodi.

Autor: Z.L.

#horoskopp