AKTUELNO

U ljubavi ne postoje slučajnosti, pa tako ni u horoskopu. Ako tražite partnera koji će s vama doživeti duboku starost i beskrajno vas voleti, pogledajte koji je znak svakom suđen i otkrijte svog savršenog partnera

Ovan

1. Škorpija i Ovan su savršen par jer među njima vlada strast i iskrenost, kao i uzajamna ljubav i poštovanje. Tu nema mesta za tajne.

2. Strelac i Ovan su dva vatrena znaka i dva ljubavna magneta. Dokle god ova dva znaka razgovaraju, oni su spoj sklopljen na nebu.

3. Takođe, savršen partner za Ovna je i Vodolija.

Bik

1. Bik i Bik su savršen par i njihova veza je udobna i puna ljubavi. Njima niko nije potreban i ovo je veza koji traje ceo život.

2. Takođe, Devica i Bik su znaci koji imaju dosta toga zajedničkog i međusobno se odlično razumiju. Oni dele iste osobine, vrednosti i ljubav.

3. Među Jarcem i Bikom vlada ljubav, divljenje, poštovanje i razumevanje.

Foto: Unsplash.com

Blizanci

1. Vodolija i Blizanci su dva vazdušna znaka koji mogu zajedno da idu životnom stazom, bez obzira gde ih ona može odvesti.

2. Odličan partner su i Ribe jer se Blizanac odlično s njima s slaže i to često bude jedna izuzetno kompatibilna intelektualna veza. Međutim, postoji potreba za kompromisom kako bi ljubav trajala.

Rak

Ribe odlično idu s Rakom jer su to dva vodena znaka između kojih postoji prirodna i lepa duhovna veza. Ta ‘ljubav duša’ može trajati ceo život.

Lav

Lavovi se super slažu s Vagama. Taj dinamični duo zaista sija zajedno, a posebno na društvenoj sceni. Oni brinu jedan o drugome i mogu da pređu veliku razdaljinu s ljubavlju koja će potrajati zauvek.

Devica

Jarac i Devica su zemljani sklop koji deluje nebeski. Njihov odnos je čvrst kao kamen i oni su jednostavno stvoreni jedno za drugo.

Vaga

Vaga ide odlično s Vagom i oni su zaljubljeni u ljubav i u ljubavi su jedno s drugim.

Foto: Unsplash.com

Škorpija

Škorpija voli Ribe jer je to ljubav koja oduzima dah, odnosno puna je strasti i romanse. Ako se neguje, postoji moćna privlačnost i veza između ova dva vodena znaka.

Strelac

Ovan i Strelac su dva vatrena znaka koji deluju baš kao ljubavni magneti.

Jarac

Među Bikom i Jarcem vlada ljubav, divljenje, poštovanje i razumevanje i zato savršeno odgovaraju jedno drugom.

Vodolija

Ovan i Vodolija su savršeni partneri. Njima nikada neće biti dosadno.

Ribe

Za Ribe je Rak odličan izbor ako žele da imaju prirodnu i lepu, duhovnu vezu koja može da potraje ceo život, piše Atma.