AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Ponekad su pravila tu samo da bi se prekršila, ali kada je ljubavna veza u pitanju, onda je to kao jaje – jednom kada se polupa više se nemože sastaviti. Usled planetarnih aspekata, danas može doći do nekonvencionalnih pritisaka na vašu vezu, što može biti dobra stvar, ili ne!? Zavisi od toga da li ste odlutali te vam je dosta i da želite da se zabavite ili ste zalutali previše i ne možete da se vratite.

Foto: Pixabay.com

BIK

Planetarna konfiguracija danas vam donosi opojan ukus slobode. Treba da izađete, zabavite se i osetite fantastično iskustvo uzbuđenja. Ukoliko tražite partnera, onda posetite mesta koja su na granici avanturizma sa ukusom opasnosti (penjanje uz planinu ili trkanje, npr). To su mesta gde možete upoznati osobu svojih snova.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Vrlo je moguće da vaš partner prolazi kroz fazu kakvog ga niste videli nikada do sada, ali je isto tako verovatno da sve to ima veze sa vama. Zvezde danas ohrabruju svako drugačije ponašanje od uobičajenog, pomalo divlje i uzbudljivo. Moguće je da ćete odlučiti da odete na neko sasvim novo mesto. Probajte nešto gde će vam proraditi adrenalin i oboje ćete imati sjajan dan.

Foto: Pixabay.com

RAK

Vrlo je moguće da će za vaš ukus današnji dan biti preteran u svakom smislu. U najmanju ruku, neće to biti ono što vama treba. Vrlo je važno da danas oslobodite iz sebe osećaj slobode. Čak možete osetiti potrebu da uradite nešto šokantno i veoma uzbudljivo. Samo napred, jer će vam to svakako proširiti vidike.

Foto: Pixabay.com

LAV

Prijatelji, partner ili porodica, danas će biti veoma pobunjenički nastrojeni i ratoborni. Ne očekujte da budu uviđavni prema vama. Zbog čudne planetarne konfiguracije biće glasni, bučni, čak i drski, toliko da ćete poželeti da ih se odreknete. Ali, smirite se i sagledajte stvar iz njihovog ugla. Budite iskreni prvenstveno prema sebi, umesto što pokušavate svima da udovoljite.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Bićete fascinirani sjajnom atmosferom koja će se stvoriti usled neobične planetarne konfiguracije. Imaće sve romantične elemente o kojima sanjate već noćima. Uzbuđenje, uzbuđenje – i još uzbuđenja! Ukoliko vaš partner ne deli vaš entuzijazam, onda izađite sami – zabavićete se i bolje osećati.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Dosta vam je istih dosadnih razgovora svaki dan, ali jednostavno ne možete ništa da preduzmete povodom toga. Zvezde vam danas pružaju priliku da odete na neka mesta gde ćete moći voditi zanimljive razgovore i čuti nešto novo. Vaš partner verovatno neće imati ništa protiv da ostane malo sam – izađite i upoznajte nove ljude.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Danas ćete pod uticajem planetarne konfiguracije poželeti da pobegnete iz neke situacije koja vam se čini dosta konfuznom. Posedujete dosta energije kako biste okarakterisali svoju vezu, ali vam je potrebno nešto novo i drugačije kako biste uspeli da promenite nešto. To naravno ne znači da želite da prekinete, ali svakako znači da vam treba malo predaha.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Čini se da je jedino vama slomljeno srce danas. Danas nećete biti u stanju da mislite o nečijim problemima, posebno ne za nešto gde je neko drugi odgovoran. Potreban vam je predah i osećaj slobode. Potrebno vam je da odete negde gde niste bili nikada! Uradite to!

Foto: Pixabay.com

JARAC

Danas ćete se suočiti sa dosta toga. Bićete u prilici da se susretnete sa onima koji će želeti da vam se izjadaju o svom životu, a time i vas uvuku u taj osećaj mizerije ili da jednostavno ostavite sve to iza sebe i pridružite se većini koja se zabavlja. Idite tamo gde vam srce nalaže.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Zvezde vas danas ohrabruju da potražite slobodu za kojom čeznete. Moguće je da ćete shvatiti kako se vrtite u krug, a da vas ništa ne ispunjava. Ovo je vaša šansa i pozdravite priliku koja vam se pruža – budite kreativni. To će vam dati priliku da duboko udahnete i pojasnite sebi neke stvari.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Postoji velika želja da se danas prekine sa nekim šablonima i modelima ponašanja, usled čudne planetarne konfiguracije. Revolucija je u vazduhu i to će se odraziti na vašu vezu. Moguće je da ćete otkriti jednu stranu svoje ličnosti za koju niste znali da postoji. Vreme je da dobro prodrmate izvesnu situaciju koja vas sputava. Jednostavno, više ne tolerišete takve stvari.

Foto: Pixabay.com

#Horoskop

#Ljubav

#Zvezde

#zodijak

'