AKTUELNO

Blizanci, kažu zvezde, imaju jednu od najnervoznijih energija koju je moguće videti kod horoskopskih znakova

Sa nervozom se svako nosi na svoj način i svi postajemo nervozni iz različitih razloga. Zvezde kažu da su neki među nama nervozniji od drugih već u samom startu. Izdvojili smo tri horoskopska znaka koja, ako je verovati zvezdama, zauzimaju vrh lestvice najnerzvoznijih.

BLIZANCI

Bliznaci, kažu zvezde, imaju jednu od najnervoznijih energija. Oni su često veoma napeti i zabrinuti, ali i neverovatno neodlučni. Blizanci teško donose odluke kojima su potpuno zaovoljni i često se razmišljaju o prednostima i nedostacima svega što ih okružuje.

Zbog činjenice da se stalno bore s gomilom misli u svojoj glavi, teško im je da se odrupru nervozi.

Foto: Unsplash.com

DEVICE

Razlog nervozne energije kod Devica je činjenica da su zabrinute veći deo svog vremena. Kada se ne brinu o stvarima u sopstvenom životu, prebace se na brigu o stvarima koje se događaju njihovoj porodici i prijateljima.

Žele da budu osoba koja je uvek tu u slučaju da je nekome od bliskih osoba potrebna iako to nije realno. Stalna zabrinutost za druge sa sobom nosi velike količine nervoze, piše Zadovoljna.hr.

RIBE

Ribe su često nervozne jer su zarobljene između dve strane svoje ličnosti. S jedne strane su jako uplašene zbog raznih stvari, a s druge, previše veruju ljudima.

Uverene su da će im kad im je teško drugi pomoći, ali život ne funkcioniše uvek na taj način. Preopterećenost očekivanjima i emocijama sa sobom na kraju donosi i velike količine nervoze.