AKTUELNO

Merkur 4.februara završava svoje retrogradno kretanje i svakog od nas očekuju promene i otvara se nova etapa života. Mnogo zavisi od toga koje ste lekcije izvukli i savladali tokom retrogradnog Merkura, kao i kako možete iskoristiti to dragoceno iskustvo. Merkur, planeta komunikacije, izlazi iz retrogradnosti i prelazi u sazvežđe Jarca.

Ovo je period kada se treba fokusirati na svoje glavne životne ciljeve, izgradnju karijere i odnose sa ljudima. Zvezde poručuju da je sada vreme da se fokusiramo na stvari koje su zaista važne. Neophodno je razmišljati o dugoročnim planovima, birajući opcije koje će brzo dovesti do planiranih ciljeva.

Merkur može imati snažan uticaj na to kako komuniciramo, razmišljamo i planiramo. Jarac je zemljani znak kojim vlada Saturn i poznat je po svom čvrstom stavu i sposobnosti da se strmoglavo uroni u rešavanje svih problema. Saznajte šta svaki horoskopski znak očekuje kraj retrogradnog Merkura od 4. februara:

Ovan

Ovnovi će moći da započnu novo uzbudljivo poglavlje u svom životu. Posle perioda kada nisu razumeli kojim putem da krenu, sada će moći da nađu odgovore čak i na veoma teška pitanja i krežu se napred u najvažnijem pravcu.

Bik

Za Bika, vreme je da ispravno odredite svoje prioritete. Univerzum pruža odličnu priliku za izgradnju dugoročnih planova, pa pokušajte da ovo efikasno iskoristite i fokusirajte se na ono što zaista odgovara vašim najdubljim željama. Zvezde su uz vas i pomoći će vam u svemu.

Blizanci

Blizanci treba da veruju u sebe svim srcem. Ako imate ideje koje želite da realizujete, nemojte ih odlagati za kasnije, jer možete propustiti neverovatne prilike. Sada je vreme da izađite iz zone komfora, rizikujete i borite se za svoje snove.

Foto: Unsplash.com

Rak

Mnogi Rakovi su predugo iskusili mnogo stresa i anksioznosti. Vreme je da se nakratko vratimo u prošlost da se oslobodimo svih negativnih misli i povratimo sposobnost uživanja u lepom. Naučite da živite u sadašnjosti, jer se pravi život ovde i sada dešava.

Lav

Primarni zadatak Lavova je da se izvuku iz uticaja ljudi oko sebe, jer niko drugi zapravo ne zna ko su i šta ih čini srećnim. Naučite da slušate svoje srce i dozvolite svojoj intuiciji da vas vodi. Birajte svojom dušom, a ne umom, i bićete tamo gde treba da budete da biste živeli onako kako ste o tome sanjali.

Devica

Device se ne moraju plašiti promena, jer zahvaljujući njima možete naučiti veoma važne stvari, posvetiti mnogo vremena samorazvoju i rastu kako biste postali najbolja verzija sebe. Buduće promene su prilično teške, ali na kraju će doneti mnogo dobrog i pomoći vam da pronađete pravu sreću.

Vaga

Većina Vaga treba da obrate pažnju na svoj lični život. U poslednje vreme ste toliko zauzeti profesionalno da nemate vremena ni za šta, pa ni za partnera. Vreme je da ispravite ovu grešku.

Škoprija

Univerzum poziva Škorpije da odnose sa ljudima oko sebe učine toplijim i poverljivijim. Imate priliku da se još više zbližite sa onima koji su vam dragi i sa njima stvorite duboku, iskrenu, zrelu i divnu zajednicu. Otvorite svoje srce i pokažite im koliko vam znače.

Strelac

Za Strelčeve je važno da se ne izgube na putu života, pokušavajući da impresioniraju one koji ne zaslužuju njihovu ljubav. Ostanite verni sebi i naučite da izaberete glavnu stvar ne samo u onome što radite, već i među ljudima sa kojima odlučite da komunicirate.

Jarac

Najdraži snovi Jarčeva mnogo su bliži ispunjenju nego što misle. U ovo doba godine Univerzum savetuje da se odvrati od sekundarnih faktora i fokusira se na ono što je planirano. Verujte sebi. Ovo je neophodno kako biste lakše savladali sve prepreke koje su vam na putu.

Vodolija

Mnoge Vodolije imaju odličnu priliku da promene svoje živote na bolje. Sada Univerzum nudi ogromnu priliku, koju je bolje iskoristiti. Ne plašite se promena, upravo ste tamo gde treba da budete: hrabro idite napred ovim putem, jer je on jedini pravi.

Autor: Z.L.

#Merkur