AKTUELNO

Zaljubljivanje je čarobno iskustvo, ali astrologija je pokazala da postoje određene situacije u kojima znak Zodijaka može da utiče na to kako će neki par da funkcioniše.

Da li je veza s nekim ko deli puno vaših osobina ključ za pronalaženje sreće ili će to dovesti do katastrofe i slomljenog srca? Astrolog Suzan Tejlor objasnila je kako u vezama funkcionišu isti horoskopski znakovi.

Ovan

Dva Ovna će početi snažno, ali uskoro će veza propasti. Ako bi se dva Ovna venčala, bez sumnje bi završili u plamenu strasti tokom medenog meseca, a potom bi stvari krenule nizbrdo. Oni imaju toliko jake i vatrene karaktere da je za njih dugoročan uspeh nemoguć.

Bik

Brak dvoje Bikova biće pun uspona i padova. Dok sve funkcioniše dobro, oni će podsticati jedno drugo da se bore, ali kad vremena postanu teška, oboje će biti previše tvrdoglavi za međusobnu komunikaciju.

Blizanci

Dva Blizanca su previše nezrela. Ovaj spoj definitivno nije dosadan, ali nije samo smeh ono što drži brak. Kad god se suoče s bilo kakvim problemom ili neprijatnošću, teško će doneti zrelu odluku i učiniti pravu stvar.

Foto: Unsplash.com

Rak

Dva Raka su savršen spoj. Od svih horoskopskih znakova, uparivanje Rakova ima najbolju šansu da preživi bračno iskustvo. Rak je brižan i pun razumevanja, što znači da ni najveća prepreka ne može ugroziti ovaj dvojac.

Lav

Dvoje ljudi rođenih u znaku Lava nikada ne bi smeli da se venčaju. Dva Lava samo će jedan drugog frustrirati kada krenu u borbu za pažnju. Njihove eksplozivne ličnosti stalno će izazivati velike rasprave. Lavovima je najbolje da se izbegavaju.

Devica

Dve Device čine solidan spoj. Device su prirodno takmičarski nastrojene i mogu izvući ono najbolje u partneru, ali njihova preterana međusobna kompetitivnost može postati nepodnošljiva, piše 24sata.hr.

Vaga

Dve Vage imaju velike šanse za uspeh. Ako se Vaga oženi za drugu Vagu, možete računati na to da će biti emocionalno povezani i usklađeni. Odlično se slažu u seksu, ali zbog nedostatka odlučnosti upadaće u zamku stalnih svađa i drame.

Škorpija

Dve Škorpije su nepredvidive. Da bi ovaj dvojac funkcionisao kao bračni par, njihova komunikacija mora biti besprekorna. Nema sumnje da ovde vrcaju iskre, ali samo strast nije čvrst temelj za vezu. Verovatno će ih sputavati i njihova ljubomora.

Strelac

Brak dva Strelca ima izvrstan potencijal. Ovaj par će se zabavljati zajedno i znaće da uteši jedno drugo u teškim trenucima. Jedini problem će biti komunikacija, koju moraju da srede ako žele da dožive prvu godišnjicu braka.

Foto: Unsplash.com

Jarac

Dva Jarca bi trebalo da se izbegavaju. Ovom bračnom paru nedostaje strasti, zbog čega je veza monotona i beživotna. Oni će motivisati i izazivati ​​jedni druge da budu bolji. Imaju više šanse da zadrže čvrsto prijateljstvo nego brak.

Vodolija

Dve Vodolije su bez nade kada su zajedno. Njih dvoje više deluju kao prijatelji nego ljubavnici. Ovaj odnos je definitivno više platonski od bilo čega drugog.

Ribe

Dve Ribe su pun pogodak. Intenzivna strast definitivno je na snazi ​​kada se dve Ribe venčaju. Ovo je solidan spoj koji će se uprkos svemu potpuno razumeti.