AKTUELNO

Ovaj aspekt dve važne planete donosi nove mogućnosti, posebno na ljubavnom planu.

Kako astrolozi tvrde, konjukcija Venere i Marsa u znaku Jarca koja će trajati tri naredne sedmice donosi važne preokrete za sve horoskopske znakove.

Jaracem vlada Saturn koji traži da se stvari uozbilje. Podignu na viši nivo i stabilizuju, da dobiju jasne okvire. Ako to ne možete, onda nije suđeno, što će vreme pokazati. Ovo se posebno odnosi na emotivne veze.

U njima će se stvari potpuno raščistiti, neke će biti stavljene "pred svršen čin". One koje zaista vrede i zasnivaju se na zdravoj osnovi, postaće još čvršće, a one koje su na "klimavim nogama" će se raspadati.

Nekima će ovaj aspekt doneti da im prošlost pokuca na vrata. Probudiće se duhovi iz prethodnog života i karmičke ljubavi.

Veze koje su završene bez objašnjenja ovaj aspekt Venere i Marsa u Jarcu podstaći će da se obnove, a partnere da se preispitaju gde su grešili.

Neki će u život pustiti ljubav iz prošlosti, a drugi naučiti lekciju koju im Saturn nosi i neke priče konačno ostaviti iza sebe.

U emotivnim odnosima se oslobađamo strahova, postajemo sigurniji i znamo tačno šta hoćemo.

Konjukcija Marsa i Venere donosi spoznaje i motiviše nas da donesemo važne odluke na emotivnom planu.

Mnogi će imati potrebu za smirajem na emotivnom planu, poželeće da učvrste odnose u kojima su, da budu sigurni u svoje partnere i veze, u to gde im je mesto u životu onog koga vole.

Ovi dani nose razrešenja i zaustavljaju dileme. Oni mogu da nam pruže konkretizaciju planova i ideja i dobitke na svim nivoima o kojima smo sanjali.

Čak i ako se vama čini da se ništa ne događa, mnogo toga se odvija u senci kao priprema za veliki preokret. Ako imate utisak da je ovih dana vakuum u realnosti ili zastoj u istoj, ne znači da se ispod površine ne odvijaju procesi. Možda ne vaši, ali tuđi svakako. Možda polako, sporo i negledljivo, ali otisci ostaju.

Mnogi će biti pred preispitivanjem ličnih odnosa i spoznajom njihove suštine.

Pitanja u vašoj glavi su bespotrebna. Znate svoju stvarnu vrednost i nema mesta za dileme. Pred nekima će se ukazivati višestruke prilike.

Dok su Mars i Venera u Jarcu, sve nejasnoće biće razrešene. To je priprema za period koji će uslediti.

Kada ove dve planete uđu u znak Vodolije, shvatićete da ne treba braniti neodbranjivo. Biće vam kristalno jasno da u ljubavi treba da vam bude lepo i da loše možete živeti i sami. I što god se ovih dana događalo u vašim emotivnim životima, ne izbegavajte suočavanja, jer nemate šta da izgubite.

Autor: