AKTUELNO

Januar je bio retrogradan zbog nazadnog kretanja planeta, kao što su Venera i Merkur, ali februar sa Marsom i Venerom u Jarcu stavlja nas nas test i ukazuje da moramo mnogo da se trudimo kako bismo ostvarili ono što želimo. To važi i za finansije, a pojedini znaci će imati više para nego ostali u zodijaku.

Astrolozi tvrde da će Vage, Škorpije, Strelčevi i Jarčevi imati više para do 20. februara nego ostali znakovi.

VAGA - Planete u Jarcu vas iritiraju, ali ste shvatiti da i finansijsko stanje zavisi isključivo od vas. Verovatno ste već shavatili da je vreme da otvorite nešto svoje i profitirate na osnovu toga. Nemojte da poznajmljujete novac od roditelja. Moguće je da odlučite da ulažete novac u nekretnine.

ŠKORPIJA - Pred vama je nedelja dobrih ugovora i uvećanja zarade. Vi ste jedan od znakova koji će se najviše iznenaditi u Novoj godini, jer planete rade za vas. Jupiter u Ribama donosi vam novi izvor zarade. Pomoću zabave ili sporta ili nečega kreativnog lako možete da zaradite novac.

STRELAC - Vi ste jedan od znakova koji će najviše da uštedi u ovom periodu. Pare će stizati sa više strana, a ujedno će tu i biti bolja poslovna ponuda. Planete u Jarcu ne dozvoljavaju da se obogatite preko noći, ali ste na putu ka tome da zarađujete sve veći novac.

JARAC - U odnosu na ostala tri znaka vi ćete zaraditi manji novac, ali je i to bolje nego ono kakvo je stanje bilo u januaru. Merkur u Vodoliji donosi vam lakšu zaradu. Biće više para ali i troškova. Budite mudri kao što inače jeste.

Autor: