AKTUELNO

I dok jedni horoskopski znaci ne vole da se mešaju u tuđa posla i gledaju samo ono što se tiče njih samih, drugi vole da su u svakoj čorbi mirođija

Ova tri horoskopska znaka važe za najveće tračare, a jedan od njih nikako nema dobre namere.  

BLIZANCI

Iako nemaju loše namere, Blizanci kao da ne umeju da drže jezik za zubima. U stanju su da u svaki razgovor ubace mnoštvo detalja, ali najčešće tuđih. Uvek znaju šta se događa kod nekog drugog, a potom to prenose trećoj osobi, iako bi to možda trebalo da budu poverljive informacije.

ŠKORPIJE

Jedna od glavnih karakteristika Škorpija jeste znatiželja. Iz tog razloga i nije mnogo neobično što vole da su upućene u svačiji posao. Najviše ih "hrani" kada znaju nečije duboke tajne, a neretko ih i drugima otkrivaju. Ipak, više vole da budu upućeni u tuđe živote kako bi, za svaki slučaj, imali keca u rukavu.

LAV

Lav je poznat kao neko ko vrlo dobro barata informacijama. Iz želje da se uklopi u društvo, saznaće i što treba i što ne treba, ali često ta saznanja koristi u dobre svrhe. Ako čujete da su se dva davno posvađana prijatelja pomirila, sasvim je moguće da je u tome učestvovao jedan Lav.

Autor: Z.L.

#Horoskop