AKTUELNO

Ovo neće biti intezivno težak pun Mesec, kako ti inače zna da bude, jer je Devica sama po sebi uravnotežena, ume da balansira dobro i ono loše. Ovo je period gde ćete biti sitnjičaviji nego inače, analiziraćete sve do najmanjih detalja i raditi do poslednjeg atoma snage

Vreme punog Meseca je idealno za oslobađanje svega nepotrebnog, emocija, stvari, ljudi. Ali i prizivanje materijalnog bogatsva.

Foto: Pixabay.com

Ritual za novac:

Potrebni su vam list papira, olovka, tegla sa poklopcem, sedam metalnih novčanica i lovorov list. Napišite na papiru koliko vam je novca potrebno i papir stavite u teglu, a potom u desnu ruku uzmite novčanice koje ćete pažljivo spuštati u teglu.

Nakon što ste stavili novac u teglu morate da zamislite kako se količina novca uvećava i izgovarajte: "Dukati sjaje, dukati zvone, njih je sve više i više u mojim rukama! Dukate dobijam od svakoga, sa svake strane, čak i tamo odakle ga ne čekam. Moje bogatstvo se povećava, novac stalno raste"

Na lovorovom listu ispišite svoje ime i stavite ga u istu teglu, koju ćete potom poklopiti i staviti daleko od očiju ukućana. Bitno je da stavite već određen novac u teglu, i zamislite kako se umnožava.

Autor: Z.L.

#Novac