AKTUELNO

Počela je sezona Ovnova, a astrolozi tvrde da to donosi velike promene

Za neke će te promene biti bolje, za neke lošije, no za ova tri horoskopska znaka bit će izvrsne. Ova sedmica bit će odlična za ljude rođene u ovim horoskopskim znakovima. Barem ako je verovati astrolozima.

Foto: Pexels

Ovan

Ovnovima su protekli meseci bili izuzetno teški, no sada stvari kreću nabolje. Mnogi Ovnovi ni sami ne mogu verovati da su izdržali period iza njih, no zbog toga osećaju i određen nivo zadovoljstva. Zato će im se ove sedmice sve isplatiti. Ovnovi, iako ste možda umorni od stalnog nadanja, svemir napokon donosi ono što vam je zaista potrebno.

Bik

Bikovi, ova sedmica će vam biti izvrsna jer ste napokon preboleli. Bilo da se radi o emotivnom preboljenju ili fizičkom, to se dogodilo (ili će se barem do kraja dogoditi kroz ovu sedmicu) i moći ćete krenuti dalje. Neke stvari će vam odsad biti jasnije, a mogućnosti su neograničene. Velika je verovatnoća da se u potpunosti ostvarite na ljubavnom planu.

Strelac

Strelci će ove sedmice iskoristiti sve što mogu i znaju, i to na stvari koje najviše vole raditi. Spremni ste na sve što vam ova sedmica nosi, a pred vama su i novi eksperimenti, možda čak i putovanja – sve ono što obožavate raditi.

Autor: Z.L.

#Horoskop