AKTUELNO

Neki ljudi veruju u transparentnost misli i osećaja, dok su drugi oprezniji u pogledu otkrivanja svojih osećaja. Istovremeno, iznenadili biste se kako naizgled nevini pojedinci u svom svakodnevnom životu imaju mračniju stranu.

Ovi horoskopski znakovi bi vas mogli šokirati svojom mračnom i uznemirujućom istorijom pregledavanja interneta.

Rak

Rakovi ne vole biti bolesni, ali će učiniti sve što mogu kako bi od partnera dobili pažnju i osećali se maženim i paženim. Često u kasne večernje sate pretražuju internet kako bi proverili simptome za koje vjeruju da ih trenutno proživljavaju.

Ako dobijete uvid u njihovu istoriju pretraživanja pomislićete da su hipohondri ili jednostavno paranoični jer ćete naići na mračnu spiralu tegoba i bolesti koje se čine opasnim po život.

Strelac

Strelčeviima vladaju njihove misli i kada ih um odvede na neko mračno mesto oni se okreću internetu kako bi potražili najčudnije stvari na mračnom internetu.

Većina Strelaca su skloni softveru i kodiranju i mogu posegnuti u udaljene uglove interneta kako bi zadovoljili svoju znatiželju o nekim neozbiljnim stvarima, kao i nekim uznemirujućim temama piše Pinkvilla.

Škorpija

Iako su jako elokventni i čine se vrlo sofisticirani, Škorpije su duboko u sebi nesigurni i stalno sumnjičavi prema drugim ljudima. Ako duboko zaronite u njihovu istoriju pretraživanja Interneta, verovatno ćete pronaći dokaze kako pokušavaju iskopati prljavštinu o svojim saradnicima ili šefovima, uhode bivšeg ili čak prijatelje nekoga tko im se sviđa.

Oni su jako sofisticirane uhode i znaju pronaći ono što ih zanima.

Ovan

Kada je reč o Ovnu, morate imati na umu da spoljna percepcija ovog vatrenog znaka retko odgovara onome što se nalazi iznutra. Od sumnjivih misli do podlih sklonosti, mogu vas iznenaditi svojom istorijom pretraživanja veba.

Moguće je da će imati tajni fetiš ili čak tajni seksualni identitet. Ovan je jedan mračan karakter.