AKTUELNO

Evo koje će se horoskopske kombinacije roditelja i dece najteže razumeti.

Nivo poverenja i druželjubivosti može se razlikovati u svakom odnosu roditelj-dete. Neki roditelji su zabavni i otvoreni ljudi, dok drugi mogu da zagovaraju stroga pravila i zahtevaju red i disciplinu…

Evo koje će se horoskopske kombinacije roditelja i dece najteže razumeti.

Ovan i Rak

Ovnovi su najviše oduševljeni ciljevima i ambicijama svoje dece. Oni žele uvek da dostignu vrhunac uspeha i grabe svaku priliku koja im se ukaže. Međutim, Rakovima često nedostaje taj žar i oštroumnost. Oni su emocionalno zdrave osobe i žele da odvoje vreme i idu svojim tempom. To stvara veliku barijeru između njih dvoje, čineći ih najmanje kompatibilnima.

Blizanci i Bik

Blizanci i Bikovi potpuno su različite ličnosti. Dok su Blizanci izvrsni sagovornici i vole da budu u društvu, Bikovi su najveći introverti i radije ostaju u svojim zonama udobnosti. Dakle, svaki put kada roditelj Blizanac podstakne dete Bika da bude otvoreniji prema novim ljudima, verovatno će mu ovaj postati još udaljeniji, prenosi TimesofIndia.

Lav i Vodolija

Ljudi rođeni pod znakom Lava traže pažnju, žive u centru pažnje. Vole društvo drugih i vole da budu priznati za ono što rade i ko su. Naprotiv, Vodolije su pomalo neupućene u mišljenja ljudi. Biraju da veruju u sopstvenu istinu i uopšte ih nije briga šta okolina ima da kaže o njima. Dok roditelj Lav može da vidi Vodoliju kao neposlušnu i neurednu, dete Vodolija može da se oseti ojačanim svojom individualističkom ličnošću.

Vaga i Devica
Kod Vaga se u svemu radi o ravnoteži i sigurnosti. Oni su mirotvorci u porodici i često se zbog toga ugleda na njih. Dok Device mogu da vole posvećenost Vaga održavanju stabilnosti, ne vole njihovu opuštenu, aljkavu prirodu. Device su savršene i besprekorne. Brze su i ne ostavljaju mesta za pojavu grešaka.

Jarac i Strelac

Jarac i Strelac potpuno su suprotne ličnosti, pri čemu je prvi izrazito praktičan i proračunat u svojim postupcima, a drugi spontaniji i avanturistički nastrojen. Ova dva znaka se međusobno ne slažu s idejom o življenju života. Dok Jarac vidi Strelca kao bezobzirnog, Strelac može smatrati da je Jarac efikasan, ali dosadan, što dovodi do nekompatibilnosti.

Škorpija i Lav

Ono što Škorpiju i Lava čini nekompatibilnima je njihova zajednička karakterna crta. Oboje su asertivni i rođeni vođe. Dok će se Škorpija pobrinuti da se njegova ili njena poenta čuje, slično tome, Lavovi dele sličnu želju za vođenjem. To uzrokuje raskole i sukobe koji nemaju konačni rezultat. Roditelji i deca koji dele ovu horoskopsku kombinaciju često se bore da pronađu zajednički jezik.

Ribe i Strelac

I Ribe i Strelci su sanjari. Ali dok ovi drugi veruju u sprovođenje misli u delo, prvi je plašljiviji i zabrinutiji za posledice. Iako dele neke zajedničke ideje, pristup im je vrlo različit, što ih na mnoge načine čini nekompatibilnom kombinacijom.