AKTUELNO

Većina horoskopskih znakova ima neku vrstu ‘vidovnjačke sposobnosti’, čak i ako je nisu svesni, znaju kad drugi lažu ili sanjaju stvari koje se ostvaruju u budućnosti.

Postoje oni koji intuitivno znaju stvari i i njihove različite nijanse

Ribe

Mnoge Ribe i ne znaju koliko su vidovite. Misle da je njihov neverovatan osećaj za intuiciju nešto što svi imaju, ali nije tako. Srećom, pri donošenju odluka oslanjaju se na nju. Oni mogu da završe tuđe rečenice i čini se da uvek znaju kada se sprema nešto dobro ili loše. Vrlo su saosjećajni, što je dobra osobina za nekoga ko može da vidi loše stvari na horizontu. Većinu vremena njihova sposobnost dolazi u obliku muze koja im pomaže u njihovoj umetnosti.

Rak

Rakove sposobnosti dolaze do izražaja u smislu emocija. Oni mogu da osete kada je neko uznemiren, čak i ako taj neko izgleda mirno. Ako Rak oseća da poslovni dogovor nije u redu ili sumnja da neko nije iskren, može to da oseti u svojoj utrobi. Puni su empatije. Oni su zapravo izvrsni vidovnjaci jer su dobri u pomaganju drugima da se nose sa svojim emocijama.

Vaga

Vage ne žele da veruju da imaju ikakve sposobnosti, ali to ne znači da ih nemaju. Iako znaju da budu neupućeni kada se radi o njima samima, često su u pravu kada su u pitanju drugi ljudi. Deža vi, prošli životi, predosećaji – Vaga ima sve ovo. Vole da misle da su, umesto intuitivne sposobnosti, samo srećno pogodili. Nažalost, previše su lenje da bi se zaista posvetile usavršavanju svojih veština, koje, prema njihovim rečima, ionako nemaju.

Škorpija

Od svih znakova, Škorpija je najbliža tome da može da pročita ljudske misli. I ne samo da mogu ‘pročitati’ što mislite, oni imaju sposobnost znati šta skrivate. Ironično je jer oni sami znaju biti vrlo tajnoviti i misteriozni. Mrze lažove i to bi mogao biti razlog zašto uvek mogu da nanjuše istinu. Oni koriste informacije koje prikupe kako bi manipulisali i kontrolisali druge. Možda ne veruju drugima jer su videli njihovu mračnu stranu, koja može biti jednako uznemirujuća kao i njihova sopstvena, prenosi 24sata.hr.