AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Danas će vam ideje kako da povećate svoj prihod, bilo da je dodatan posao u pitanju ii nešto drugo, biti odjednom nejasne i nesigurne. Dvoumljenje i nesigurnost mogu sasvim uništiti ideju za koju ste bili spremni još juče! Nemojte dozvoliti da se to desi. Popričajte sa nekim kome verujete i vidite šta možete trenutno da uradite a šta treba odložiti i samo napred. Ne želite da propustite neke dobre prilike koje su pred vama!

BIK

Foto: Pixabay.com

Danas ćete najverovatnije razmišljati o ljubavi, ali ne mora da znači i u pozitivnom smislu! Mogu vas obuzeti dvoumljenja i nesigurnost. Da li trenutni ili potencijalni partner deli vaša osećanja? Direktan razgovor možda trenutno nije najbolja ideja, ali biste mogli da pokušate da budete objektivni i sudite o situaciji pravedno. U međuvremenu, idite korak po korak.

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Oštre reči ili nedostatak srdačnosti od prijatelja ili kolega nateraće vas da se zapitate zašto je ta osoba ljuta na vas. Nemojte da vas nesigurnost izludi. Ta osoba verovatno ima sopstvenih problema i zato tako reaguje. Dajte sve od sebe da ne shvate svaki britki komentar previše ozbiljno. Pokažite malo vere i saosećanja.

RAK

Foto: Pixabay.com

Moguće je da će vas neko pozvati u želji da podeli sa vama svoje probleme i brige. Vaša osećajnost i saosećanje mogu privući i više nego jednu osobu kojima treba savet i saosećaj. Sve dok vas to posebno ne opterećuje, sasvim je uredu da im pomognete. Niste osoba koja će okrenuti leđa drugima. Prihvatite taj svoj dar pažljivog slušaoca, ali ne dozvolite da tužne priče previše utiču na vas.

LAV

Foto: Pixabay.com

Neizvesnost oko novca danas bi mogla da vam pokvari dan. Moguće je da imate neke nedoumice oko priliva novca, posebno ako ste privatnik. Budite pažljivi i nemojte sebe izluđivati. Vaša nesigurnost mogla bi da pouzrokuje daleko ozbiljniju situaciju nego što to ona jeste. Pokušajte da budete objektivni. Ako postoji pravi problem – a najverovatnije da ne postoji – pronađite način da ga rešite, a ne da trošite energiju brinući.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Moguće je da ćete danas primetiti kako vam je partner previše smiren. Ili se niste čuli sa prijateljem dan ili dva! Ako je tako, onda vaša dvoumljenja i nesigurnost mogu uticati da pomislite da li je toj osobi i dalje stalo do vas. Pokušajte da budete objektivni. Možda vaš prijatelj ili partner ima problema i zato se ne javlja ili je tako tih. Od brige ćete se osećati samo gore. Pokušajte da popričate i pomognete im.

VAGA

Foto: Pixabay.com

Moguće je da će vam danas pasti na pamet dosta umetničkih ideja, ali će vam neke od njih biti nejasne i ne spremne za realizaciju. Najverovatnije da tražite način da iskažete svoju duhovnu i kreativnu stranu, ali vam trenutno ne ide sa tim. Nemojte ništa forsirati. Ako je nešto neodložno, potražite nekog drugog da to uradi i pustite da malo ideje „odleže“. Iznenadiće vas krajnji rezultat.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Blizak prijatej ili ljubavni partner danas bi mogli biti vrlo tihi i neobično raspoloženi, nespremni da razgovaraju sa vama. Moguće je da ćete se zapitati da li ste rekli nešto pogrešno ili uradili i pomisliti da je ta osoba ljuta na vas. Najverovatnije da vašeg prijatelja ili partnera muči nešto na poslu, ili u porodici ili imaju problem sa novcem. Samo vi niste problem! Stavite im do znanja da ste tu da im pomognete ako žele.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Mogućnost sasvim nove prilike u karijeri, sa verovatno većom platom, mogla bi da izazove pozornost i neslaganje među članovima porodice. Oni se samo plaše da ćete imati manje vremena za njih. Vrlo je važno da ih razuverite, jer ta njihova briga može eskalirati kada počnete sa novim poslom (a ta drama vam baš ne treba!). Stavite im do znanja da ste uvek tu za njih. To će ublažiti njihove brige i vama olakšati.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Danas bi vas briga oko rođaka (ili bliskog prijatelja) koji živi daleko od vas mogla zabrinuti. Situacija se može dodatno pogoršati ako ne uspete da stupite sa njim u kontakt. Pokušajte preko zajedničkih prijatelja da dobijete informaciju koja vam je potrebna. Okolnosti najverovatnije nistu toliko alarmantne koliko se vama čine. Međutim, vama sve to neda mira, te nastavite da pokušavate. Jednom kada čujete ono što želite bićete mirni.

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Moguće je da nešto što očekujete da vam stigne putem maila (ček ili nešto slično) kasni, a vi nećete biti u prilici da saznate da li je uopšte i poslato. Na kraju, zapitaćete se da li će uopšte i stići!? Ukoliko se to desi onda je to pravi školski primer brige oko niokočega! Istina da kašnjenje može uticati na neke druge stvari ali i prouzrokovati neprijatnosti i frustracije. Sve je sasvim uredu. Novac će stići. Nemojte brinuti unapred.

RIBE

Foto: Pixabay.com

Moguće je da će vas danas preplaviti talas privlačnosti prema nekom koga ste upravo sreli (vrlo je verovatno da je to vaš budući ljubavni partner). Neće biti kraja fantaziranja o vašoj budućnosti. To može biti lepo u jednu ruku, ali u drugu može izazvati i nedoumice i nesigurnost kod vas. Da li ta osoba oseća isto što i vi? To je svakako nešto o čemu ne treba danas da brinete. Prepustite se današnjem danu i uživajte u svakom trenutku!

#Dnevni

#Horoskop

'