AKTUELNO

Rasplakaćete se kada vidite njen list...

Mis Marbelje Olac Bilbao Gonzales (20) koja je 11. avgusta zadobila teške telesne povrede u kriminalnom obračunu na ulicama Zemuna, oporavila se i sada se oseća dobro. Početkom septembra puštena je na kućno lečenje, a pravo iz bolnice otputovala u Španiju.

Nakon dugotrajnih fizikalnih terapija, nekoliko operacija i konstantnog ležanja u bolničkoj postelji Olac se vratila u normalu.

Foto: Printscreen Facebook

Međutim prvi put je pokazala teške opekotine koje je zadobila u eksploziji autombila. Iako su plastični hirurzi dali sve od sebe, posledice eksplozije su i te kako vidljive i pitanje je da li će Olac moći da nastavi da se bavi manekenskim poslom.

Misica je bila srećna što je posle dugog ležanja u bolnici uspela da izađe iz kuće i poseti jednu od plaža u blizini njenog porodičnog doma.

Foto: Printscreen Instagram

Dok je trčala plažom, pokazala je i svog izabranika Strahinju koji ju je posmatrao.

- Veoma sam srećna što se nalazim na plaži, što trčim, što dišem. Volim svoj život - poručila je Olac.

Podsećamo, za ovu devojku iz Marbelje rođendansko putovanje u Srbiju - 20. rođendan proslavila je 2. avgusta - umalo se kobno završilo kada je automobil njenog momka Strahinje odleteo u vazduh u zemunskom naselju Galenika. Manje od 24 sata ranije španska misica je stigla u Srbiju. Olac je pukom srećom ostala živa dok je Strahinja prošao bez povreda.

#Eksplozija

#Misica

#povreda

#Španija

'