AKTUELNO

Ubijeni mušakrac nije imao kriminalni dosije, ali njegov bliski rođak...

Nenad Marković (37) ubijen je ispred kuće u kojoj je živeo u ulici Rajka od Rasine na Banovom Brdu u Beogradu.

Marković je upucan je nekoliko trenutaka nakon što je izašao iz dvorišta sa dečijim kolicima koja je najverovatnije nameravao da ubaci u parkirani automobil. U kolicima nije bila beba.

Nemaskirani ubica prišao je Markoviću i u njega iz pištolja ispalio nekoliko metaka. Čovek je pao a ubica je ušao na mesto suvozača u jedan automobil i pobegao u nepoznatom pravcu. U toku je potraga za automobilom i osobama u njemu.

Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na Banovo brdo, ali je mogla samo da konstatuje smrt čoveka.

PINK.RS DONOSI UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA - POLICIJA OPKOLILA BANOVO BRDO! MUŠKARAC IZREŠETAN U GRUDI I GLAVU, ekipe Hitne pomoći konstatovale SMRT!

Ubijeni Marković nije imao kriminalni dosije. Policija istražuje motiv pucnjave i ubistva.

U avgustu prošle godine bačena je bomba u dvorište košarkaša Duleta Avdalovića koji živi u neposrednom komšiluku Markovića.

Tada je istraga ukazivala da je stvaranja meta bombaša bio izvesni Aleksandar Š. koji ima bogat kriminalni dosije. Aleksandar Š. je bilzak rod Markovića sa kojim živi u istom dvorištu.

Kako mediji prenose, reč je o Aleksandru Šarcu članu "Pink Pantera"

Inače, Šarac je 2017. godine, zajedno sa Urošem Ivkovićem, uhapšen zbog pljačke luksuzne juvelirnice u Milanu. Oni su u septembru 2016. godine oteli nakit vredan više stotina hiljada evra, pisali su tada italijanski mediji. Šarac je inače uhapšen u Srbiji po međunarodnoj poternici. Kako nezvanično saznajemo, Šarac je nedavno izašao iz zatvora, gde je bio zbog nedozvoljenog nošenja oružja.

#Ubistvo

'