AKTUELNO

Trudnica Jovana Milenković (25), koja je juče teško povređena u stravičnom sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, preminula je jutros u bolnici.

Porodilja Jovana Milenković (25), koja je bila teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak ujutro dogodila na Čokotinom brdu kod Kruševca, preminula je jutros u kruševačkoj bolnici.

Foto: Printscreen Facebook

Stanje pacijentkinje koja je primljena u devetom mesecu trudnoće bilo je izuzetno teško od samog početka lečenja koje je otpočelo pre 24 sata. Lekari su se sve vreme boril za njen život, na žalost, bez uspeha. Kako saznajemo, beba je za sada dobro i nalazi se u KBC Kragujevac.

Foto: Printscreen YouTube/Večernje novosti

Za volanom je bio njen suprug, Stefan Ilić (26), koji je poginuo na licu mesta, a do nje sestra, Teodora Milenković (20). Oni su još uvek  na lečenju u bolnici, kao i otac porodilje, Saša Milenković koji je lakše povređen u udesu.

Pročitajte još: BAR DA UNUČE I SNAJA PREŽIVE: Majka mladića koji je stradao u stravičnoj nesreći očajna! Otac teško povređene porodilje OTKRIO DETALJE UŽASA!

M. Mijatović

#Kruševac

#Saobraćajna nesreća

'