AKTUELNO

Meštani kažu da ovakav zločin ne pamte.

Ovako monstruozan zločin nikada nismo videli i nikada nećemo moći da ga zaboravimo. Tako meštani sela Guncati kod Knića, koji i dalje ne mogu da se oporave od šoka, pričaju o surovom ubistvu komšije Petra Petrovića (67) koga je ljubavnica Marina B. (32) dva dana posle Božića do smrti ubadala i tukla. Toliko ga je, kažu, mučila da na njegovom unakaženom telu nema ni centimetra bez uboda ili modrice.

Petrović je, otkrivaju nam njegovi najbliži prijatelji, tri godine bio žrtva stravičnog Marininog zlostavljanja.

- Izvela bi ga u dvorište, pa bi ga podigla i iz sve snage bacila na zemlju. Dok bi se on previjao i jaukao, ona bi ga šutirala kao pomahnitala zver. Iz straha od nje nije smeo da izađe iz kuće, na put, pa smo ga sve ređe viđali. Više puta je zvao policiju u pomoć. Oni bi je priveli, zadržali dan-dva, pa bi je ponovo pustili na slobodu - pričaju šokirani meštani.

Samo dva dana pre ubistva, Marina je, pričaju svedoci, izvela jedan od svojih krvničkih napada. Toliko je pretukla Petra da je mučeni muškarac otrčao u policiju. Nije ni slutio da će, kada se vrati kući, uslediti užasan krvav pir.

- Čuli smo da ga je vezala, a onda ubadala i tukla toliko da mu je slomila rebro i probušila pluća. Lekari su ostali u šoku kada su videli telo. Rekli su da tako monstruozno ubijenu žrtvu nikada nisu videli. Skoro da nije bilo centimetra bez uboda ili modrice - pričaju nam oni.

Kada je videla da on više ne daje znake života, Marina je Petrovim najbližima hladnokrvno poslala poruku da je završila s njim i da prime njeno saučešće. U tužilaštvu i policiji potvrdili su ove stravične podatke.

Portparol Višeg tužilaštva u Kragujevcu Vesna Đorđević navela je da je nakon obdukcije utvrđeno je da je smrt nastala nasilnim putem i da se za to sumnjiči Marina S. Đorđević je rekla i da je smrt nastupila posle udarca drvenim predmetom u grudi, te da je nesrećnom čoveku tom prilikom polomljeno rebro koje je probilo plućno krilo od čega je umro.

Marina je, kako saznajemo, od ranije poznata po problematičnom ponašanju. Iza sebe ima osam krivičnih dela. Sa samo 15 godina zapalila je svog oca, a jednog čoveka pokušala je da ubije iz lovačke puške.

#Ubistvo

'