AKTUELNO

Protiv Zorana Marjanovića uskoro bi po treći put trebalo da bude podignuta optužnica zbog sumnje da je brutalno ubio suprugu Jelenu Marjanović na nasipu u Borči.

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Srpski telegraf Milan Lađević izjavio je da je slučaj ubistva Jelene Marjanović izuzetno zapetljan, kao i da su u početku istrage falili dokazi potrebni za rešavanje zločina.

- U početku su falili dokazi da se pojedinci osude za taj monstruozan zločin. Danas imamo jedan dokaz više. Srpski telegraf je došao do podataka da je taj dokaz nađen u Jeleninoj kosi i da taj dokaz direktno povezuje Zorana Marjanovića i Jelenu i ubistvo na nasipu, jer sadrže isti sastav balta koji je nađen u samom kanalu – naveo je Lađević i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

- Da li će to biti dovoljno za novu optužnicu i za to da se osudi Zoran Marjanović, to ćemo videti. Protiv njega je bila podignuta optužnica, vraćena je na doradu. Sada imamo novu tužiteljku i pojavio se novi dokaz – kazao je Lađević i dodao da se ovaj zločin se istražuje tri godine.

Podsećamo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila 2016. godine.

Zoran Marjanović je pritvoren 15. septembra 2017. godine, a 9. februara 2018. godine podignuta je optužnica, da bi 20. marta iste godine Viši sud vratio optužnicu na doradu.

#Jelena Marjanović

#Milan Lađević

#Zoran Marjanović

#optužnica

'