AKTUELNO

Suprug ubijene pevačice kaže da veruje u pliciju i tužilaštvo.

Pevačica Jelena Marjanović monstruozno je ubijena u aprilu prošle godine, a ubica zvanično još uvek nije pronađen.

- Ukoliko se zaista ispostavi da je moju Jelenu ubio neko iz porodice, neću imati milosti prema njemu, tražiću najtežu moguću kaznu – ovako Zoran Marjanović komentariše sve češće tvrdnje da je njegovu suprugu usmrtio neko iz familije.

Ipak, Zoran kaže da je i dalje uveren da je zločinac neki “slučajni manijak”, i dodaje da očekuje da će policija narednih dana rešiti slučaj i javiti mu ko je ubica.

Marjanović uverava da se o toku istrage Jeleninog ubistva informiše isključivo iz medija i da mu iz policije niko ništa ne javlja.

- Ne znam ni na koga da sumnjam ni šta da pomislim, jer je previše verzija bilo, a mi u porodici nikakve neprijatelje nemamo. Čuo sam spekulacije da je moju Jelenu ubio čak i neki rođak ili neko blizak porodici, pominje se DNK trag i signal mobilnog telefona, ali ja zaista nemam u koga da sumnjam – rekao je Zoran.

Iako opsežna istraga traje predugo i agonija ne jenjava, on i dalje veruje da će srpska policija i tužilaštvo svoj posao uspešno odraditi do kraja.

- Živim za dan da vidim ko je mojoj Jeci na tako zverski način presudio – kaže Zoran.

Naš poznati kriminolog Zlatko Nikolić objašnjava da ga ne čude saznanja da je Jelenu ubio neko njoj blizak, jer je, kako kaže, on to tvrdio od početka. Prema njegovim rečima, gotovo je sigurno da je u zločin iz strasti umešan neko vrlo blizak pokojnoj pevačici i zato misli da je policija na pravom tragu.

– Svi dosadašnji tragovi i dokazi jasno ukazuju da je u pitanju ubistvo iz ogromne strasti. Sasvim je jasno da je Jelenu ubio neko iz njene porodice ili eventualno njen ljubavnik – izričit je Nikolić.

J. Stanković

#Borča

#Jelena Marjanović

#Policija

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'