AKTUELNO

O devojci nije bilo ni traga ni glasa sedam dana.

Violeta Stevanović, Srpkinja koja je otišla u Frankfurt da radi i za kojom je proteklih sedam dana tragala cela Srbija i dijaspora, pronađena je. To je potvrdila Violetina majka Danijela.

- Violeta je pronađena, živa je i zdrava. O tome gde je bila sve ovo vreme i šta se događalo za ovih sedam dana, ne želim da komentarišem - kaže njena majka Danijela, ističući da nema mesta panici i da je sada sve u redu.

Violeta Stevanović je devojka iz Smedereva koja je prethodno boravila u Italiji, gde joj živi i otac. Preko grupe na društvenim mrežama pronašla je oglas za posao u jednom ugostiteljskom lokalu u Frankfurtu koji drže "naši" ljudi. Ona je odlučila da okuša sreću i otisne se u Nemačku.

Srećom, Violeta se danas javila svojim roditeljima i kako je njena majka objasnila, živa je i zdrava i sa njom je sve u redu.

Gde je devojka bila svih ovih dana dok su Srbija i naši ljudi iz dijaspore tragali za njom, po svemu sudeći, ostaće misterija za javnost, budući da Danijela te detalje nije želela da podeli.

#Frankfurt

#Nemačka

#nestala

'