AKTUELNO

Prema rečima izvora, jedan od ključnih svedoka ubistva Jelene Marjanović iznenada je preminuo nekoliko meseci posle njenog ubistva.

Izvor tvrdi da se radi o muškarcu iz Borče koji je bio prijatelj iz detinjstva Zorana Marjanovića.

- On je bio jedna od najbližih osoba Zorana Marjanovića i najverovatnije osoba koja je možda mogla da zna nešto o zločinu. Taj čovek je bio uz Zorana sve do svoje smrti. Učestvovao je u potrazi za pevačicom. Takođe, nakon Zoranovog prvog privođenja on ga je sačekao ispred policijske stanice i sve vreme je bio uz njega, a bio je u kući Marjanovića kada su inspektori pretresali kuću – kaže izvor.

Njegova smrt je za njegove najbliže bila šok.

- On je tog dana bio u kafiću i kada je pošao kući, odjednom mu se slošilo. Pao je ispred lokala i preminuo na mestu. Pre toga nije imao zdrastvene probleme, niti se žalio da mu je loše. Najverovatnije je umro od infarkta. Iza sebe je ostavio porodicu i malo dete – rekao je izvor i dodaje se da taj čovek nije umro, on bi se "sigurno našao na listi svedoka".

Foto: E-stock Miloš Rafailović/Printscreen Facebook

- On je znao za većinu dešavanja u kući Marjanovića, često je bio sa njima i u dobru i u zlu. Odlično je poznavao Zorana jer su se družili od malih nogu. Pričalo se da se on nije odvajao od Zorana posle Jeleninog ubistva, pa su neki pomislili da ga je Zoran angažovao kao obezbeđenje. Takođe, on bi verovatno bio od pomoći u istrazi, jer bi mogao da posvedoči o odnosima između Jelene i Zorana, ali i o samom zločinu. Nažalost, sve što je znao odneo je sa sobom u grob – navodi izvor.

#Borča

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'