AKTUELNO

Anica Dabović iz Borče, poslednji put je viđena kada je, kako je rekla porodici otišla da kupi cigarete, od tada joj se gubi svaki trag, a njeni sinovi, suprug, rodbina ne odustaju od potrage za njom.

-Ona je 3. novembra izašla iz zgrade da kupi cigarete i od tada joj se gubi svaki trag - ovako počinje tužnu ispovest suprug, Milisav Dabović, koji već četiri meseca bezuspešno traga za svojom suprugom Anicom, kojoj se od početka novembra gubi svaki trag.

Foto: Pink.rs

-Tog dana otišla je da kupi cigarete do obližnje prodavnice, međutim, kući se do danas nije vratila. U ponedeljak, to je bio 5. novembar, zadnji put je viđena prekoputa Zrenjaninskog puta u naselju Pretok,a od tada je niko nije video, tada je poslednji put viđena i od tada joj se gubi svaki trag kao da je u zemlju propala - ističe očajan Milisav.

Foto: Pink.rs

Četiri meseca potrage sinovima i suprugu nije donelo ništa, vođeni raznim tragovima stizali su i do Pančeva i Kovina, ali ništa ih nije dovelo do njihove Anice.

-Bila je pod terapijom, ona ne može bez te terapije, uopšte mi nije jasno i ne znam više gde da je tražim - dodaje on.

Posle svake dobijene dojave Milisav je sa sinovima odlazio u potragu, ali Anice nije bilo, tako je i sada četiri meseca kasnije, samo su telefoni vremenom utihnuli.

Foto: Pink.rs

-Zvonili su, sad već ne, ranije su bili usijani, sada ne zove niko. Ovde u Borči ima kanala, išao sam da vidim da nije upala u kanal neki, nigde ništa - kaže Milisav za TV Pink.

I dok ne gubi nadu da će je pronaći, kako kaže, komšije mu na ulici izjavljuju saučešće.

Foto: Pink.rs

-Dolazili su neupućeni ljudi, koji ne znaju još uvek pravu istinu - kaže on.

-Ne znam čemu da se nadam, samo da se pronađe bilo kako, ili živa ili mrtva da znam na čemu sam, ova neizvesnost ubija - rekao je Milisav.

Foto: TvPink Printscreen

Mole se građani ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ženi sa fotografije, da jave na telefone ili pozivom najbliže policijske stanice.

Gordana Uzelac

#Borča

#Nestanak

#Žena

'